Vinterferien er slut + den gamle!

Lidt om livet.
Hanna Fink (...
5 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
5 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
5 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
14 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
At træffe en beslutning
Baru
10 dage siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
7 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
5 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
3 år siden
Deja vu og ekkoer
Bjørn Langki...
4 måneder, 3 dage siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
1 år, 4 måneder siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
14 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
5 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Op på den hest!
Bastian
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
5 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
12 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
4 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære dagbog.

Ja, et par dage siden sidst.
Der har været så meget at se til og tænke på.

Jeg fik afleveret mit SSO til tiden. Der var en sød kvinde, der skrev mig et brev og gav mig nogle rigtig gode rettelser, da hun havde kigget den igennem.. Især den med hendes - sin.. Det knolder jeg meget rundt i kan jeg se.. Kan ikke hitte ud af hvornår man bruger hvad?
Nå, nu må vi så se hvordan det er gået... den 12 marts... desværre. HADER bare at vente på sådan noget.. i SÅ lang tid! Men jeg håber på det bedste. Vil så gerne at det er gået godt, da den betyder meget for mig.

Skal i skole i dag igen. Har holdt vinterferie sidste uge, men har desværre ikke nået alt det jeg gerne ville have nået. Dog fik vi da bund i papirskuffen, hvor vi har alle vigtige papirer.. Nåeh.. det var også kun over et år siden, jeg sidst havde gjort det.

Min far ringede midt i vinterferien. Vi havde snakket med et par betjente fra Odense, og det viste sig at han er blevet flyttet fra Kbh til Vejle, så pludselig var han lidt tættere på. En af betjentene ville så lige snakke med ham, for så ville vi komme på besøg på et tidspunkt. Og så ringede han altså fra Odense, hvor han var til afhøring.
Min lillebror har åbenbart været over på besøg og der havde han ellers fortalt ham hvilken tump han er. Han havde fortalt ham at han var skyld i at mine terminsprøver var gået skidt..
Hmm.. passer ikke helt.. Jeg fik intet af vide mens mine terminsprøver stod på, så det gik faktisk godt.. Fik 9 i engelsk, 10 i Erhvervsøkonomi og 11 i dansk.. Så jeg kan da ikke klage.
Men det tog min far ret hårdt, at han var skyld jeg har fået et knæk. Jeg skal lige snakke med ham når vi skal op og besøge ham, nu her på onsdag.. For det er rigtigt at han er skyld i en del, bl.a. at jeg har fået et 00 i en EØ aflevering.. men han har ikke berørt mine terminsprøver.

Han fortalte at han selv har lagt kortene på bordet denne gang. Han var godt klar over det var noget lort han havde lavet. Fik et brev fra ham et par dage efter telefon opkaldet.. Tjah.. jeg ved ikke. Jeg vil gerne tro på ham, når han siger at han virkelig gerne vil være en god far trods alt og at han ikke gider det pis mere, han har for.. Men jeg er blevet skuffet så mange gange, så jeg skal se det før jeg tror det.
Han mente selv han fik 3-4-5 år.. Det håber jeg da han har ret i, men jeg tror det godt nok ikke.. Jeg havde hørt 10-15 år.. at de ville sprænge srafferammen denne gang, for at vise et eksempel.
Nu må vi se.. Betjenten mente kun der ville gå et par måneder, før der kom dom. Min far vil vist bare i gang med sin afsoning.

Han tilbød os hans firma, når vi flyttede til Odense.. med mindre min lillebror siger ja til firmaet.. Plus han ville give os en af bilerne til firmaet, hvor vi så bare skulle betale vægtafgift og forsikring, som en form for afbetaling.
Vi skal snakke med ham om det på onsdag, fordi det er et stort ansvar at sige ja til firmaet, selvom det kun er et lille vinduespudserfirma. Er der penge nok i det? Hvad hvis min kæreste bliver tilbudt et godt job, så kan han jo ikke bare sige op, som hvis det havde været et almindelig job?
Der er mange ting at tænke på inden vi siger det ene eller det andet.

Han sagde intet om Lill, hans nye kone. Jeg har hørt rygter om at de skal skilles.. Åh, hvor jeg håber det er rigtigt. Jeg har tænkt mig at spørge på onsdag, om det er rigtigt. Og jeg har tænkt mig at fortælle ham hvad jeg VIRKELIG mener om hende.. men jeg kan heller ikke sige for meget, for der kommer til at sidde en betjent og overhøre hele samtalen.
Betjenten vi snakkede med forleden sagde også "Ja, Lill sidder i Odense og har det fint".. Okay.. og? For min skyld kunne hun sidde på Grønland.. så er hun da så langt væk som muligt, men stadig i Dk.

Jeg ved ikke hvor meget jeg siger til ham på onsdag. Han er godt klar over at det er noget lort han har lavet og for første gang nogensinde er det vist gået op for ham at det han laver altså berører andre end ham selv.
I tlf. samtalen sagde han mere eller mindre ordret: "Hvis jeg sprang ud fra 3 sal og landede med hovedet først, vil jeg have gjort mere gavn end jeg har gjort nu".
Jeg tror ikke han mente det som en trussel, men det er lidt spooky. På et tidspunkt ønskede jeg ham jo næsten død, for jeg var så træt af at blive såret på den måde.. Men man mener det jo ikke rigtig. Jeg vil jo ikke ham død, men bare at han ændrer sig.. prioterer anderledes.. tænker på andre end sig selv.. og VISER hvad han føler.
Han skrev i sit brev "du står mit hjerte nær". Det er faktisk første gang jeg har fået en ordentlig bekræftelse på at han elsker mig som sin datter.. at jeg er god nok. Selvfølgelig siger han tit "jeg elsker dig", men det er bare anderledes.. Det er ord i hans mund, men der er ikke handling bag.. De ord han skrev i brevet.. var mere ærlige og ligetil.

Som sagt, nu må vi se hvordan det går på onsdag.. Jeg håber virkelig at jeg kan få mig selv til at sige det ting, jeg vil.. og ikke græde.. Jeg bliver så nervøs. Ikke pga. arresten eller betjentene.. det har jeg prøvet før. Men mere pga... ja jeg ved det ikke. Jeg skal lære at være ærlig overfor ham. Det er jeg ikke..
Han sårer mig og jeg siger bare "okay".. Men det er jo ikke okay.. jeg bliver jo ved med at have ondt og det ved han ikke.
Måske jeg alligevel skulle skrive det brev.. fortælle ham, det jeg ikke får fortalt ansigt til ansigt.

Ellers.. tjah, skal som sagt i skole idag igen.. 2 timer.. fra 12 til 14.. Yes, jeg er motiveret.. NOT. Gider ikke, og slet ikke for to sølle timer.
Men skal... sådan er det. Måske er det også meget godt.. en blid opstart.

Udover det er der sket det at kærestens tilstand pga. arbejde kulminerede (ved ikke om det er stavet rigtigt).. Han har længe ikke haft det godt, hovedsageligt pga. arbejdet. Det kører ham sådan ned..
Sidste weekend var vi så ude ved nogle venner og spise, og da snakkede vi om det med job kan tærer på forholdet. Og de har lige haft det samme, hvor han havde det skidt på arbejdet og kom hjem og var mukken og udkørt. Han har så fået nyt job og har det ti gange bedre, hvis ikke mere. Og det kan hun mærke..
Vi snakkede så om Torbens arbejde og det faktum at det nær har kostet os forholdet. Og det gjorde at nu GAD han bare ikke mere. Så mandag meldte han sig syg og ringede til lægen, hvor han desværre først kunne få en tid tirsdag.. Så tirsdag var han også syg. Lægen ville desværre ikke sygemelde ham som vi havde håbet, men han fik noget nervemedicin. Det har en masse dumme bivirkninger, som gør at han har det ret skidt især om morgenen, men man kan godt mærke lidt på hans humør allerede.. og han er heller ikke så opfarende som før. Pillerne virker først optimalt efter 4-5 ugers tid.
Udover det, sagde lægen at han skulle se at få et nyt job. Han kunne desværre ikke skaffe ham et som han sagde, men at det ikke kunne være rigtigt alt det der foregik på hans job.. det skulle han ikke finde sig i.

Jo, så er vi begyndt at sælge lidt på QXL. Og byder lidt også.. Det er vildt så hooked man kan blive på det skidt. Vi havde nogle ting, vi ikke kunne bruge mere og blev enige om at vi ligeså godt kunne sælge ud af det, som smide det ud.. inden vi flytter.
Det er lidt sjovt.. at se budende komme ind.. og lidt fedt at der er andre der kan bruge det man ikke selv kan bruge mere.
Og der er også fede ting derinde. Vi fandt de flotteste lamper derinde. Desværre var der andre der ligeså gerne ville have dem, så vi fik dem ikke.. Men det er nu meget sjovt.

Hold da op en portion jeg fik skrevet denne gang.. Men jeg havde vel brug for det.
Nu vil jeg smutte.. nå lidt af hvert inden jeg skal i skole, selvom jeg har mest lyst til at hoppe ind under en varm dyne igen *G*

Mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vinterferien er slut + den gamle! er publiceret 16/02-2004 08:40 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.