Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Der er stille på Fyldepennen i dag – næsten ingen gang i hverken dagbøger eller debatter…
Måske skyldes det gårsdagens kontroverser, bortvisninger m.m., som jeg altså ikke har blandet mig i, og heller ikke vil, ud over at sige, at jeg synes det er dejligt at vide, at vi har Lotte-mor og Floffy til at gøre det ”politiarbejde”, som altså er nødvendigt ind imellem, for at holde god ro og orden.

Det var nu noget helt andet, jeg ville skrive om…, for nu skal vi til det igen-igen ..!
Min datter Irene skal giftes til efteråret med hendes Jonas, som hun har været kæreste med i et par år nu. Jeg blev glad for meldingen, Irene har fortjent at være glad og ha’ det godt. Hun er nr. 2 i min pigeflok, og hun har ofte i barn- og ungdom været klemt i den position, men hun har udviklet sig til en pragtfuld voksen kvinde, der ved hvad hun vil med sit liv, og det er så dejligt at se.

Peter er ved at komme ovenpå igen, som hans egen dagbog i går jo fortalte. Det synes jeg også er dejligt… han bevæger sig meget rundt på krykkerne efterhånden, og der er ikke mange grænser for, hvad han kan mere, så han er nææææsten sig selv igen. Det er rart at ha’ ham udenfor sygesengen nu. På fredag skal vi til Kim Larsen koncert her i Vejle, og det kan han heldigvis klare at komme med til. Den fredag, Peter blev opereret i benet, skulle vi ha’ været sammen til koncert med Sebastian, men det kunne han jo altså ikke være med til, så da tog jeg af sted alene sammen med min datter Benthe. Derfor er det godt, at han kan klare Kim Larsen på fredag..!

Ellers er der såmænd ikke så meget nyt at fortælle… dagene går jo bare, den ene med den anden. Hele sidste uge var lidt stresset, fordi jeg havde en del at lave i min klinik, samtidig med Peter på sofaen, men denne uge virker til at blive mere rolig, så det vil vi bare nyde, tror jeg….

I eftermiddag vil jeg besøge min zoneterapi-veninde, og jeg glæder mig rigtig meget til at lægge mig på hendes briks og blive nusse-pusset lidt – det kan kun blive en god oplevelse..!

Kærlige tanker til jer derude…
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllup igen-igen er publiceret 24/02-2004 12:03 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.