20 år siden

Oppe at køre..

Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Remember when we were young ?

Take it away, the moments.....

Jeg er vild med Pink Floyd igen :o) Ooooh ! Jeg er måske ved at få check på tilværelsen igen ? :o) Ligesom dengang jeg kørte rundt i min fede vogn, fedt anlæg, åbent vindue og vinden der blæste på mig ? :o) SKØNT !!!

*synger til guitarlir*

uuuuuuh...uuuuuuh....aaaaaaah

:o) aaah, hvor er det dejligt at kunne skrive igen. Der er ro over lejren og japaneren er endnu ikke kommet hjem.

Jakob har skrevet de skønneste sms´er. Først et hjerte formet af en masse små hjerter - også kom denne her: Du rammer mit følelsesregister og rører rundt i det. Du giver mig mod til at overvinde noget, som kan videreudvikle mig og arbejde efter. Du beriger mit liv og derfor holder jeg så meget af dig. Jeg kysser dig, og du bliver i mine tanker og hos mig.

Jakob krøb under min hud igen idag.....uuuh, det gør ondt, når han gør det. Han går direkte ind og vrider rundt i mig. Helt naturligt, stille og roligt. Han kan mærke min sorg jeg bærer rundt i mig - og han vil have den ud, så jeg kan stå mere sikkert på min grund. Han gav et billed, som jeg synes er stærk. At man kan komme ud i noget vand, hvor bunden er mudder. Går man bare i det er det nemt at glide og falde. Men lader man sig synke og når bunden, så står man på fast grund. Og der kan du nemmere stå - og sikkert stå imod.

Jan ringede alt imens jeg var hos Jakob. Det var dejligt. Han lød træt og mat, den kære mand. Jakob troede at så begyndte mit hejrte at banke, men nej. Jeg var helt mig selv, selv om jeg synes det var lidt pinligt...for tænk hvis Jakob følte det akavet ? Det gjorde han måske, men han blev vist rolig, for jeg aede ham og han kunne bare lytte med. Han kender mig jo, så han kunne jo bare høre. Høre hvad ? Ja, jeg tror jeg er ved at være afklaret. Jeg holder meget af Jakob, og han har fået det som han ville. Han fik mig under huden, fik mig til at græde. Jeg blev sådan set ret forvirret og gal på ham. Som jeg sagde til ham. Du er en sadist. Du vil se mig græde og gøre mig ked af det. Nej, han vil se mig. Han vil være noget for mig. "Tror du ikke jeg kan rumme det ? " Spurte han....vi har mange ting til fælles, og hele fordelen er at han er så afklaret :o)
Selvfølgelig er der ting, som han også arbejder med. Men der kommer mere og mere afklaring og kendskab til vores inderste væsen. Jeg må indrømme, at jeg ikke kan rumme ham så meget. Han er dyb og tankefuld. Han kan rumme mig. Det er det fantastiske ved det. Jeg kan se, hvad det er vi tiltrækkes af. Det er ikke kun fysisk, men vi har noget at give hinanden. Han er en gave for mig. Jeg vil vove at påstå at jeg er blevet meget mere forelsket i ham, at jeg faktisk er lidt skræmt over det. Men det er ok. Det er fint :o) det er som jeg har sagt.... vi må tage det som det kommer. Stille og roligt...nærme os hinanden. Jeg er glad for at han tager initiativer til dette. Og han kan også selv godt se det, når jeg fortæller ham f.eks. at det er mig, som tager handlingerne for at vi kan være sammen. Han har holdt sig lidt tilbage, for at se hvordan jeg reagerer *GG* halloooo ! *GG* jeg accepterede det bare, som jeg sagde :oD *GG* no hard feelings og ingen underlige tanker. Jeg forstod udmærket at hans børn også savner ham, da han har brugt meget tid med mig :o) *GGGGG* arj, hvor fjollet, men så kunne han godt se det. Det er, som han selv siger, fordi jeg fylder så meget i hans følelsesliv. Og mit liv er fyldt med eventyr fra dag til dag. Der sker sgu så meget :o) jeg har været ombejlet helt vildt af en anden mand. Han har økonomien i orden. Kan tilbyde bil, restaurant- besøg, rejser osv osv...men nej. Jeg har hvad jeg skal bruge :o) en stabil, rolig og sød mand.

Jeg er ukoncentreret igen. Vi sms´er. Jeg lytter til fed musik og har lyst til at drikke noget hvidvin og høre mit fede "Delicate sound of thunder". Sjovt, som jeg kan se at det var noget jeg gjorde - godt nok meget sjældent - da jeg var alene og syntes, nu skulle livet lige opleves lidt heftigere, uden at der skete alt for meget - andet end at jeg stornød livet :oP *GGG* hvor sjovt. Jeg havde det fint med mit eget gode selskab :oP og det har jeg faktisk stadigvæk....og og og...ja, indrømmer. Jeg er forelsket.

Hov, Jakob skal i byen i morgen. Måske skulle jeg møde ham der :o) nu får vi at se. Måske skulle man finde nogen veninder eller venner at feste med ? :o) Checker med Hans eller nogen gamle veninder.

Ååh, hvor er det dejligt at være forelsket. Og han synes jeg er så lækker.... *suuuuk* :o) lille buttede og frodige mig.... jeg spurte ham idag om han altid har kunnet lide bløde kvinder eller om det var mig. Han bekræftede og sagde så; "det er i høj grad dig".... *suk* :oP *GG* jeg er vist opppe at køre. Jeg vil slæbe ham med hjem fra byen og overfalde ham i min seng !!! *GGGG* :oD uha ! Maneater on the loose ! :oP

Ååh, jeg glemmer helt at min sygdom er brudt ud.... så skal jeg huske at passe på min krop. Må hellere smutte i seng igen :o)

Qnus og Qram

~SommerFuglen~

PS: skrev til Jan ;o) og her er den.

Hejsa

Det var skønt at høre fra dig idag simpelthen dejligt.

Jeg sidder og hører vildt lækker musik "Delicate sound of thunder" - koncertpladen med Pink Floyd.....uuuh, det er godt ! Fyldt med fed fed energi - åh, jeg bliver SÅ høj af det. Hvor jeg elsker det ! Må snart samle alle de gode plader til dig og sende dig dem

Der sker mange ting i mit liv. Hver dag er et nyt eventyr. Det er helt fantastisk.

Musikken jeg hører minder mig om min gode tid, hvor jeg kørte taxa om natten. Fed bil, fed musik, godt anlæg, vinduet rullet ned, vindens dejlige kærtegn mod huden - og det smukke smukke land og de gode oplevelser jeg havde ved at køre rundt i natten. Have mit liv, ligesom jeg ville have det. Jeg har ikke kørt taxa længe, da vognen har været skadet siden november. Men nu venter han bare på støddæmpere, så skulle jeg snart kunne komme ud at køre igen. Jeg elsker det liv. Hans min gode musikerven, skal også til at køre taxa. Orj, tænk at køre sammen med en rigtig god ven - oven i købet

I denne weekend er der et flot show i vente med alle de deltagere, der er. Jeg vil først se det på lørdag og have en slap af dag. Imorgen får vi at se om jeg vil ud blandt "folket" - i byen. Måske...måske ikke. Jeg har jo min sygdom at tage hensyn til :o)jeg er ikke ked af min sygdom. Jeg tror snarere, at jeg er ved at lære at leve med den. God følelse ;o)

Jeg har taget nogen beslutninger sammen med ungerne. Jeg vil sende dem på Camp. Ihvertfald skal de til Montreal, og min søn skal opleve det for første gang. Jeg må fraprioretere min egen rejse og vente på, at det nok er bedst at jeg først tager afsted til vinter. Det er også mange penge. Det betyder i alt 4 rejser til Canada, som jeg skal finansere. Det er fint - jeg har før nået det jeg ville ;o) så hvorfor ikke også den del, hvor mine unger kommer på dannelses-rejser ? Det manglede da bare. De flyver snart af reden, så... det er med at fylde på og give dem de muligheder, som er muligt at realisere for mig. Jeg elsker dem så meget og i denne tid er jeg simpelthen så forelsket i dem de er sgu nogen skønne, friske unger. Datter fiser rundt som en lalleglad og høj-oktan-drevet ung dame, som deltager på alle de kulturelle arrangementer om dagen. Og faktisk også om aftenen. Hun er meget udadvendt og har fået en hel del ud af det med sine venner og de nye japanske venner de har fået. Hun er virkelig en energi-bundt, som inspirerer alle de andre til at være frie og nyde livet. Min søn er meget hjemme for tiden. Han hjælper en masse med at holde hjemmet pænt ( når nu søsteren ikke er så meget hjemme og moderen først kommer sent ) og skovler terrasse osv osv. heldigt for mig. Jeg håber dog at han skal til rollespil imorgen, som han plejer, så han kan socialisere lidt mere. I denne weekend skal de være hos deres far, selv om vi skal en masse sammen. Jeg skal jo være gudmor i kirken på søndag :o)

Nå, jeg må hellere komme i seng. Forresten, så læser jeg en bog der hedder "Kvinden, der husker" - og jeg henter megen inspiration og kan genkende en del af mig ...og dig ;o) du er en skøn skøn mand, der bringer megen energi og glæde. Du er en gave <3

Ha det skønt, kære Jan. Jeg tænker på dig, som sædvanligt, hverdag. Og håber du kan hente lidt energi derfra

Kærligste tanker og kram til brunbjørnen i det fjerne.

Kære du....

Din ~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oppe at køre.. er publiceret 27/02-2004 04:13 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.