Mobilos debilos mm.

Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
11 måneder, 4 dage siden
Forbi ....
Halina Abram...
4 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
5 måneder, 12 dage siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
6 måneder, 1 dag siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
5 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
2 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
8 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
6 år siden
Kære dagbog.

Ja, sådan kan det gå.. Man har kæresten med ude og handle og inden man får set sig om, har man en ny mobil med sig hjem.
Vi havde snakket om at med de penge vi har tjent på QXL og nogle andre, ville vi købe en ny mobil. Ikke fordi den gamle fejlede noget - det gør den faktisk ikke, men blot fordi.. ja fordi. Man skal have noget nye en gang imellem og nu havde vi altså råd til den.
Så vi købte en Nokia 6100 - normalpris 2300 kr, men vi får rabat ved sonofon, fordi vi er faste kunder. Så kan man købe en ny mobil hvert halve år til abonnementspris.

Den anden har vi næsten solgt - ellers bliver den i hvert fald solgt ret hurtigt over QXL.

*GISP* Har fået den værste nyhed der findes i forbindelse med eksamen.. Har jo hele tiden troet at der "kun" var en risiko for at blive udtrukket til at komme op i afsætning til eksamen. Men næh nej, alle A fag skal vi op i, og fordi afsætning ikke er et skriftligt fag, skal vi op i det mundtligt.. HJÆÆÆÆLP! Jeg hader afsætning.. og en idiot til det.. Ikke fordi jeg ikke kan det, men vores lærer er simpelthen den dårligste der findes, så jeg har intet lært det sidste år.

Nu sidder jeg så og bør lave afsætningsprojekt.. eller i hvert fald søge informationer, så jeg kan finde ud af HVAD jeg skal skrive om.
Projektet tæller for halvdelen af eksamenskarakteren. Så de små grå tænker og tænker lige nu. Men jeg kan bare ikke komme på en genial ide, der kan trække min fremtidige eksamen op!
Sååååeh.. hvis der er nogle der har en rigtig god ide, til et emne.. en virksomhed der ikke i forvejen er på det danske marked, men som har succes i udlandet.. eller en virksomhed fra Danmark, som man så skal undersøge mulighederne for at eksportere til et andet marked i udlandet..
Any ideas?!
*Gisp* jeg håber jeg snart kommer på en brilliant ide..

Min DDV går egentlig okay.. Har holdt mig ret godt til den, men ikke alle regler er nogle jeg overholder.. Drikker f.eks. ikke alle de liter vand de siger man skal, for jeg tror ikke på det er sundt i længden at drikke mere end man føler man kan.
Igår "skejede" vi lidt ud.. Fik for det første en hindbærsnitte, da vi skulle ned til kærestens mormor. Det var ikke planlagt, men det var heller ikke det værste jeg kunne få fra den bager. Og om aftenen fik vi pizza.. eller rettere kæresten fik pizza og jeg fik en durum.. Undlod så at spise resten af mine frugter og resten af min mælkeportion, som erstatning for det jeg havde fået. Det opvejer det naturligvis ikke helt, men har erfaring med at en enkelt durum ikke betyder det store i løbet af en uge, mens jeg har den vægt jeg har.. så længe jeg giver den gas resten af uden.

På lørdag skal vi godt nok til middag hos vores venner, vi skal spille sammen med.. Men jeg håber jeg kan få det nogenlunde til at passe ind i min kur..

Nå ja.. ringe til min mor igår for at høre hvordan hendes hånd havde det.. Ikke godt.. hun har godt nok ondt.. Så ondt hun tager sine morfinpiller.. og der skal meget til, for hun får det så dårligt af de piller.
Hun fortalte mig at det havde været en dyr tur ned til mig i søndags :(
Min lillebrors bil var gået i stykker.. Kan ikke huske hvad det var, men det koster 3000 kr. at lave. Spørg lige om jeg har dårlig samvittighed?!
Ved godt det ikke rigtig er min skyld, delen der gik i stykker var slidt, så den kunne være gået i stykker når som helst.. Men havde det bare ventet lidt, for han er i gang med at sælge den - så var det ikke ham der skulle sidde med den regning. Som om de har penge nok!!
Men det er vel hvad der kan ske.. I guess..

Nå.. jeg vil smutte igen og se om der er en brilliant ide, der popper ind i mit hoved, så jeg kan få skrevet et godt projekt.

Over and out, mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mobilos debilos mm. er publiceret 04/03-2004 09:18 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.