Mange ansigter, -

Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hey dagbog, - Jeg skriver til dig fordi, jeg er nød til at sige noget. Jeg fik et brev for noget siden, fra en tilsyneladene pige, - jeg er ikke sikker, og da slet ikke nu. Måske er det flere personer, måske er det kun 1..

men de profiler der kigger på mig, er alle fra den samme by, (næsten alle) de har den samme alder..pludselig er der 2 fyre, der lige efter hinanden hilser på, begge med sætninger der mangler et bokstav i hele sammesætningen..altså ikke i alle ord, kun 1 ord i alt hvad der bliver skrevet mangler der 1. bokstav.

Dette kunne tyde på at det var en og samme person. disse to profiler (som er et andet sted på nettet) kunne godt linkes til de 2 pige profiler, med samme alder og by...om de høre til de tidligere profiler, der forsøgte at tænde mig af,..skal jeg ikke kunne sige..den ene pige profil spurgte om jeg ville skrive sammen med vedkommende..og den anden sagde idag og for et par dage siden.,..at jeg var smuk og en hver piges drøm..

Men, jeg er ikke sådan lige til at nare, jeg stoler ikke på folk og deres ord...og her lugter jeg en fælde, eller i hvertfald noget der ikke er reelt.

ikke at det betyder noget mere, for venskaber knytter jeg ikke mere, med folk på nettet...Ikke med mindre det bringer mig tættere på mit mål. Så kan man prøve så meget man vil, på flere måder..men min personlige firewall er oppe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mange ansigter, - er publiceret 05/03-2004 16:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.