20 år siden

Weekend og ro...

Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Hej "Du gifte-mand"

Dejligt at høre fra dig igen..... *s*

Jeg var sammen med kæresten fra fredag- aften til søndag frokost(morgen) - jeg fik pludselig nok. Puuha, så fik jeg verfet ham ud - tilsyneladende.... pga. opgaveskrivning. Men jeg har bare nydt at være total alene hele dagen :o) læst en spændende bog færdigt, småsovet indimellem, set fjernsyn...skiftet kanaler :oP *GG* nogen film er forudsigelige :oD så jeg gik ikke glip af den anden film, da jeg så Krøniken. Lige nu har jeg det lidt tomt. Det var rart at være sammen med ham, så meget. Men det er også skønt endelig at være alene igen :o) Jeg fik pludselig nok. Og den følelse havde jeg også nogen gange, dengang jeg havde en anden kæreste...... jeg giver det en chance med Jakob. Det gør jeg. Men det føles også mere som en overgangsfase. At han har behhov for at føle at vi er kærester, kan jeg godt opfylde. Jeg får noget tryghed og ikke mindst dejligt begær for mig. Vi har ikke elsket og bollet, som kaniner i denne her weekend. Det er jeg glad for. Det føles meget voksent *hahahaha* :oD men på en eller plan keder jeg mig. Det er da ærlig snak ? :o) Han er meget meget sød, nærmest for hensynsfuld. Jeg fokuserer så bare på, at jeg hellere vil have det end så meget andet.
Om jeg fortæller ham grundigt nok om Jan ? Nej. Det ville jo være direkte dumt af mig. Hvordan jeg forholder mig til dem, har jeg hele tiden tæt på mig. Hvad siger de mig hver for sig ? Jeg snakker da også med Jakob om det, men jeg tror ikke det er hele sandheden - men hvor han kan gætte sig til resten. Jeg holder ham nok hen....hvor han så må tage det med, for at være sammen med mig. Jeg fortalte ham i går, at jeg snart gerne ville være sammen med "mit par". Han udstrykte bekymring for HIV pga. kys.....hmmm - jeg gad næsten ikke belære ham om dette, da jeg kun så det som en undskyldning for at holde mig tilbage. Jeg trækker mig lidt tilbage..... ja :o) og sådan har jeg vist været hele tiden. Jeg swinger....fra at holde uendelig meget af ham - til....irretation over hans forudsigelighed. Han er ikke så sprælsk.....

:oD *GG* men det er jo derfor han er hos mig. Det er jo det, der gør det rart. At jeg er på min egen boldbane. For det meste. Han kan godt nok trække tæppet under mig - følelsesmæssigt. Og vi elsker skønt..... men ja, jeg er begyndt at kede mig lidt. Men det tror jeg er en helt naturlig reaktion for mig. Hvis han ellers vil have mig med disse besværligheder, så er det jo fint. Jeg ved med sikkerhed at jeg hygger omkring ham og gør livet rart og dejligt for ham. Så jeg er ikke bekymret som sådan. Måske kun en smule over at han kommer til at skulle "nøjes" så længe.... jeg kan ikke erklære ham den store kærlighed. Det kan kun tiden vise. Hans børn og mine børn skal jo også inddrages i perspektiverne. Og som det ser ud til nu - ja, så vil jeg slet ikke leve sammen med ham og hans børn *GGG* jeg har brug for mine alene-tider ;o)

Min X-mand er stadig i byen. Ja, de skulle jo være rejst i foråret her - men de har vist ikke helt check på hvornår de skal rejse. Det må de selv om, men rejsen er vist udsat til sommer.... *S* og det er kun godt for mig og mine unger.

Mht. til dine fantasier. Jeg kan ikke længere forestille mig i mere masochistiske situationer...det bliver mere og mere fjernt for mig. Det er som om jeg har slukket for behovet, da det ikke giver nogen mening at savne det. Det kræver jo en vis tryghed og indlevelse i hinandens univers. Og den kan jeg vist ikke få skabt pt. - det er jo nok mere dét at jeg har savnet det over nogen år, og må indse at det ikke lige er noget, som jeg kan dyrke. Istedet flytter jeg fokus. Mod tryghed. Og det er også fint. Nogen gange har jeg godt nok lyst til at kæresten bliver vild voldsom. Heldigvis er han da begyndt at smække mig på bagen :oP *GMF* og da det tænder mig, som han bliver påvirket af - er det ... *S* ... godt.

Nå, jeg vil slutte :o) det var rart at få skrevet "ud". Jeg har det godt med at vi skriver sammen. Jeg har det rigtig godt med det ;o).... jeg håber du er kommet mere ovenpå med energien.

Jeg må indrømme noget. Jeg kunne ellers godt have dyrket dig noget mere.... men sådan er det jo nok meget typisk.Vi er involveret i andre - og det betyder jo at andre kan blive såret....og det er ikke noget jeg har lyst til. Jeg har fået problemer nok med andre quinder pga. deres lækre mænd.... :oD *GGG*

Det var dejligt at have tiden til at skrive :o) jeg glæder mig allerede til at høre fra dig.

Qnus og Qram

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend og ro... er publiceret 08/03-2004 01:15 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.