Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Den opgave som jeg skal aflevere i morgen, og som jeg ” kun ” har haft 4 uger til at finde ud af, driller !!

Hvad siger man – Hvad skal man – Hvad gør man !!

Jeg har været efter hende flere gange, da jeg ved at skriftlige opgaver volder hende problemer, jeg har sagt til hende – Kom i gang med den, så det ikke bliver sådan noget i sidste øjeblik, og hvad sker !! Moar hjælp, og hvem gør det troligt…

Hun fik en lige fur af mig her til morgen, hvor jeg bla sagde at der er absolut sidste gang at jeg hjælper hende på de betingelser, og at jeg mest havde lyst til at sige nej pga. at jeg kan mærke at jeg vil havde svært ved at koncentrere mig, fordi at jeg har andre problemstillinger lige nu..
Jeg havde ellers prøvet at kaste bolden videre ved at sige til hende, at jeg viste at en af hendes fars bekendte er uddannet pædagog, og nok var mere kompetent i at overskue sådan en opgave. Michelle havde så også taget kontakt med hende og hun var hjemme hos hende i Mandags, men trods det, var det kun blevet til stikord da jeg snakkede med hende i går. Hun havde så noget hun skulle have undersøgt på Internettet, men mente at hun var klar til at skrive opgaven ind i dag.. da jeg så spurte hende om hvordan det var gået med hendes søgning i går, svarede hun – Jamen jeg var så træt.. UGH
Jeg sad så og kikkede på opgaven her til morgen, og syndes at den virker meget omfattende i forhold hendes uddannelse, men det skal jeg jo ikke gøre mig klog på !! Kikkede også lidt i hendes bøger, og fandt et helt kapitel om det emne som hun ville have søgt om på Internettet, og så fik hun lige en tur mere af mor her..

Hun ved at jeg har ikke forudsætningerne for at hjælpe hende, da jeg mere eller mindre mistede min skoleuddannelse fra 6 kl. pga. ydere omstendighedder. Så jeg kan kun hjælpe hende i det omfang som jeg tror er rigtig. Jeg spurte hende også om hun havde gjort lærerne opmærksom på, at hun har svært ved det boglige, som jeg havde bedt hende om at gøre. Jaaa det havde hun gjort på grundforløbet, men ikke til de nye lærer - Jamen Michelle, hvordan vil du have at dine lærer skal være opmærksom på, at du muligvis har brug for noget ekstra hjælp og støtte, når de ikke ved det..

Hvis der er noget der kan få mit blodtryk til at stige er det ligegyldighed, og det er i alle højeste grad det hun udviser, samtidig siger Claus at jeg skal lade være med at ( Undskyld udtrykket ) blive ved med at tørre røv på hende !! Hun ved jo, at selv om at jeg siger sku og alverdens andre bande ord, smider jeg alt hvad jeg har for at hjælpe… MEN DET SKAL VÆRE SLUT !!

Vi havde også lige en snak om den her kæreste, som jeg kun har hørt hoste i baggrunden i telefonen, og som jeg har set hårpragten på i vinduet ,en dag jeg snakkede med Michelle nede på gaden, at ham ville jeg enlig gerne møde. Tanken om at hun bor sammen med en fyr som jeg overhovedet ikke kender, er bestemt ikke rar.. Og så det, at hun faktisk ikke kommer ret meget her hjem mere, uden at jeg kunne finde en grund til det. Jeg har ” undskyldt ” hende med at hun ville løsrive sig fra os, lære at stå på egne ben osv. Men jeg føler at hun undgår os meget bevidst og forstår ikke hvorfor, det gør lidt ondt, og det har jeg også fortalt hende.
Jamen vi kunne også komme og besøge hende, men vi skulle lige bestille tid først, så hun kunne nå at gøre rent !! Nå.

Jeg har her på det sidste, sendt mange tanker tilbage til dengang, hvor at det var tandbørstningen, fjernsynet og sengetiderne der var de største konflikter. Og tænkt, at hvis jeg bare kunne putte ungerne i vaskemaskinen og de så krøb et par nummere, ville alting være meget nemmere, men sådan skal det ikke være, selv om at det kunne være rart engang imellem ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Moar hjælp mig lige !! er publiceret 10/03-2004 10:41 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.