Næsten ved verdens ende.

Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
I eftermiddag kørte jeg Anne ud til en veninde, der bor langt ude på landet. Vi havde ikke kigget nærmere på kortet, så vi kørte og kørte og nåede næsten verdens ende. Heldigvis havde Anne sin mobil med, så hun kunne ringe og vi blev guidet på rette vej. Så vi nåede ikke verdens ende, men måtte i stedet vende om og køre vejen tilbage og endeligt fandt vi huset. Når hun skal hentes igen, ved jeg hvilken vej - som både er hurtigere og kortere - jeg skal køre.

I lørdags kom min svigerinde på besøg. Hun havde lovet at købe silke med hjem til mig fra Vietnam. Det gjorde hun også – en midnatsblå silke – men desværre mistede hun det på hjemrejsen. Som plaster på såret kom hun med en lilla silke, som jeg kan få en lille jakke af. Det er bare så flot og lækkert at røre. Ikke nok med det – hun havde også en gave med til mig. En stola i silke – den ene side er changerende grøn/brun og den anden side er gul. Forneden er der broderet blomster. Hold op, hvor blev jeg glad for den og det bedste er, at jeg snart har anledning til at bruge den. Som jeg tidligere har skrevet, er vi inviteret til to store feste i påsken, hvor jeg skal have den på – nok hægtet sammen med en lille broche.

I dag den 5.april er en dato, som er en mærkedag – på sin vis. Det er mine forældres bryllupsdag. I dag er det 54 år siden, at de stod som brudepar i Ølgod kirke. Det var onsdagen før skærtorsdag i 1950. Mor var klædt i sort brudekjole og langt hvidt slør. Hun betroede siden hen et barnebarn, at kjolen var sort, fordi hun jo havde sin lille datter, da hun mødte min far. Brudebuketten var med røde roser. Far var klædt i sort habit, skjorte og slips og havde naturligvis en lille buket i brystlommen.

Den femte april er også mit arbejdssteds fødselsdag. I dag blev huset 27 år og i den anledning var der flødeskumslagkager med dannebrogsflag på, til eftermiddagskaffen. For to år siden, da der var 25 års jubilæum, blev der gjort vældig meget ud af jubilæet. Reception dagen før for ”spidserne”, venner af huset, tidligere personale, nuværende personale og naturligvis beboerne. På selve dagen blev der holdt festmiddag for beboere og personale. Det var en fantastisk aften. Men, men det er allerede længe siden.

Jeg må hellere slutte for denne gang. Nu vil jeg ind på sofaen og hvile lidt. Jeg har været i haven og gøre et bed rent. Det kan godt mærkes i hele kroppen nu.

Hyg jer – mine læsere og ha´ en god aften.

Hyggehejsa fra silkefan Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten ved verdens ende. er publiceret 05/04-2004 18:49 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.