20 år siden

Jubii julefrokost

Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Vores søde nabokone kikkede en smut ind til os i går eftermiddag. Hun ville give os en lige give os en spansk likør, som tak for at vi kikkede efter deres kat, sidste gang de var ude og rejse.. Jeg kan ikke lide at modtage sådan noget, og slet ikke for så lidt. Det betyder jo ikke noget for os, at bruge 5 min på at gå over og fodre deres kat. Men den skulle vi altså have, øøh jo, mange tak ;-)
Samtidig inviterede hun os til en lidt sen julefrokost på lørdag. Jeg takkede straks JA TAK uden at spørge om det var noget Claus havde lyst til at deltage i . Han sad begravet i computeren, og sansede at der var et eller andet der også gjaldt ham, så han markerede sig lige med et hva, men tilsluttede sig mit ja tak med det samme.
Jeg spurte ind til hvor mange vi blev. Hun regnede med ca. 17 stykker. Gisp.. Jeg har det lidt… meget svært, når jeg kommer i selskab med så mange jeg ikke kender. Gemmer mig lidt bag min facade der signalere - Hold dig tre skridt fra mig, jeg er arrogant og ønsker ikke at snakke med dig.
Jeg er blevet såret og røv randt mange gange af folk jeg har stolet på , og det er nok også derfor at jeg har det sådan. Det er pisse træls måde at have det på, for det er ikke det jeg ønsker.
Jeg har ikke problemer med at kommunikere med mine kunder, men der holder jeg også en distance i forhold til, hvad der er en del af mit arbejde og mit private jeg..

Jeg syndes at jeg har haft så meget omkring ørene her på det sidste, så jeg trænger virkelig til at komme ud, og koble lidt af. Også selv om at det kun er 50 meter hjemme fra ;-) Jeg glæder mig i hver fald.

Nå men jeg vil ringe til André, så vi kan få vores onsdags sludder inden han skal på disko.

Et ps. Jeg har fundet ud af, at jeg var en dag for tidlig på den mht. at ringe. Blev mødt med et – hvad vil du i dag.. Øh jeg vil gerne snakke med dig svarede jeg, samtidig med at det gik op for mig. Guud det er kun tirsdag, men det fritager mig selvfølgelig ikke for at ringe i morgen igen. Han havde nemlig ikke noget at snakke med mig om i dag, når det er onsdag jeg SKAL ringe !! Sådan

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jubii julefrokost er publiceret 06/04-2004 17:02 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.