Det var en "åndet dag" *GG*

Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hejsa dagbog, det var dagen hvor hun var her. Vi har som aftalt snakket om, hvad ånderne havde af budskaber til mig.

De ville blot have mig til, at opsøge det noget mere, men de mente at jeg ikke blev set, - at jeg gik i et med tapetet. De var ikke meget for at give mig et ja eller nej. - selv om jeg pressede på for at få et. Hun sagde at de blev ved med at kalde mig både for jester og kenny, forhåbentlig fordi det er 2 sider af samme mønt. Men ikke fordi thejester og kenny er 2 forskellige personligheder.

Men de mente at der var håb, og ville gerne kunne svare ja, jeg var ellers ved at mene at det var et nej jeg fik. Men det var også mest fordi det stærke i mig gik ind og opridsede konsekvenderne ved ja og nej, og at et mangel på svar ville blive tolket som et nej.

Hun sagde at de var ved at gå, fordi de ikke gad at diskutere det med mig, -hvortil jeg selvfølgelig svarede, at hvis ånderne gik nu, skulle de blive væk! Det ville selvfølgelig også blive tolket som et nej. ( jeg er en barsk forhandler) Men det er fordi jeg vil have den bedste deal.

Men det blev til at de nok skulle hjælpe mig til, at jeg fik nogle muligheder. Men at det nok ikke lige blev nu og her. - selv om jeg fik sagt det, så tror jeg ikke den gik rent ind, at evt andre planer var markuleret.

De var selvfølgelig ikke glade for min vrede, men nægtede at se den som et resultat af den nægtelse af at svare på mit spørgsmål. Selv om det var en direkte beslutning deraf..."de vaskede deres hænder" - det kan de så gøre ligeså mange gange det skal være, men skylden falder stadig på dem..og det står jeg ved, nu også på skrift!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var en "åndet dag" *GG* er publiceret 07/04-2004 18:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.