Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Der er sket så meget siden jeg sidst har skrevet her i min dagbog..

Min mormor blev begravet fredag den 26/3 2004. Det var en smuk begravelse. Da jeg sad i kirken lagde jeg mærke til, at solen skinnede ind af kirkevinduerne, og det var bare så...
Og alle de mange smukke blomster. Min mor sagde, at der var 26 buketter - foruden dem som vores familie selv havde bestilt. Bagefter var der kaffe på en kro i nærheden. Der var ikke så langt, så jeg fulgtes med min fætter og min ene kusine og et par stykker andre der op. Det var rart at gå og snakke lidt med dem. Jeg havde ikke set min fætter i over 5 år og det var også længe siden jeg sidst havde set min kusine. Så vi fik rigtig snakket og udvekslet adresser og telefonnr. m.m.
Senere da vi kun var famile tilbage spiste vi aftensmad sammen - på samme kro - det var min mormors ønske.

Mandag var jeg så tilbage igen - tilbage i min "normale" hverdag med mit arbejde osv... Det er bare så svært at prøve at glemme, at min mormor er væk nu.

Min mand kommer på et værested og jeg har været med ham et par gange. Og nu er jeg blevet tilbudt - eller har selv tilbudt - at blive medhjælper og starte et kreativitetshold der, efter de hørte, at jeg sad herhjemme og lavede kort osv. Jeg skal køre holdet hver torsdag fra 13.00 til 15.00, så det er ikke så slemt, og det er formentlig kun 3 - 5 personer der melder sig, så det er fint. Det var noget med, at der var en anden der kørte holdet, men så stoppede hun og det blev de lidt kede af. Og da de så hørte, at jeg lavede det samme, spurgte de med det samme om jeg ikke kunne tænke mig at overtage og det sagde jeg da ikke nej til. Så her den første torsdag efter påske, skal jeg begynde - de bliver lidt spændende.

Torsdag den 1. april, var jeg til Meditationsaften sammen med min veninde S. Og hvilken aften det blev !!! Der er 2 meditationer med en pause imellem. Nogle gange får jeg noget ud af den første og ikke noget af den anden, eller omvendt. Eller jeg får slet ikke noget ud af nogle af meditationerne. Men denne aften - mon ikke jeg fik noget ud af begge meditationer !!!!
I får den korte version: i første meditation kom jeg til en indianerlejr, mødte en lille pige, der var min guide og en ung kvinde, der først blev velsignet for derefter at blive bortvist.
I den anden meditation mødte jeg mine tre "kraftdyr". En tiger, en sommerfugl og en delfin. Delfinen tog mig med på en herlig svømmetur under vandet.
Jeg fik at vide, at Delfinen skulle være en healer, en der giver kærlighed.
Tigeren, var vrede, angst og aggressioner og Sommerfuglen var lette tanker.
Men jeg havde en Mega-dejlig aften.

Lørdag den 3/4 var det min fars fødselsdag og jeg havde fået ferie fra mit job (og har det stadig indtil på tirsdag), så min mand og jeg blev hos mine forældre til søndag.

Hele denne uge har jeg/vi brugt til at slappe af, vaske tøj, vaske op og så har jeg fået tid til at lave nogle flere af mine fantasifulde kort.
Mine forældre har lige været på et kort besøg og fået 7 af dem med hjem.

Her til morgen vågnede jeg tidligt - ca. kl. 6.00, så jeg stod op, fandt en blok, et glas vand og min akvarelboks og listede mig ud på opgangen, hvor jeg kunne se solen. Der stod jeg så og malede en akvarel, der forestiller udsigten over Kolding Fjord med en morgensol, der hænger lavt. Er det mig der er skør, når jeg får den slags indfald ? Det var slet ikke det var ville have malet. Jeg ville have fanget de lyse farver der er på det specielle tidlige tidspunkt, fordi jeg skal bruge farverne til et oliemaleri, som jeg vil male. Nå, jeg kan altid prøve i morgentidlig - og så måske stå lidt tidligere op....

På tirsdag d. 13/4 skal jeg så på job igen, og så er den påskeferie slut.

GOD PÅSKE TIL ALLE

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Påsketanker... er publiceret 10/04-2004 20:29 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.