20 år siden

Undtagelsen fra reglen

Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
29 dage siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Min zap zap tur på sofaen i går endte med at jeg blev overmandet af søvnen, som omklammede min krop resten af formiddagen og en del af eftermiddagen, men til trods for min tilsyneladende pludselige store søvnbehov skulle være dækket ind, faldt det mig ikke svært at falde i søvn i går aftes. Jeg må erkende, at enten har det noget med alderen at gøre eller er det mangel på øvelse. Jeg hæler nok mest til det sidste. Men jeg fik da min pizza alligevel ;-)

Hvorfor kan ( skal ) ex koner være sådanne nogle sataner ?

Jeg syndes at selv om at jeg har to exer som jeg har skulle dele samkvem med, har jeg fået det til at fungere på bedste vis. Den ene er i dag lykkelig gift igen, og hende har jeg også et tåleligt forhold til. Hvorimod den anden har jeg nok skræmt livet helt af, for han har ikke fundet / haft en fast kæreste siden. Men ham har jeg til gengæld være i byen med flere gange. Sidste gang hvor vi delte en taxa hjem, sad han hele vejen og tegnede og fortalte chaufføren om, hvor godt et forhold vi havde selv om at vi ikke var sammen og hvor glad han var for det ( altså vores gode forhold ;-).. Og at vi snart skulle af sted igen, for det havde bare været så hyggeligt.. Ja ja de kære taxa chauffører skal lægge øre til lidt af hvert ;-)

Claus´s ex kone der imod høre til den gruppe der alene vide hvad der er bedst, hvornår og for hvem.. Da den ældste af deres drenge skulle konfirmeres, besluttede hun at vi ikke kunne være i stue sammen, så derfor fik han 2 fester. Nu er det den mellemste af deres drenges tur, og han har valgt ikke at blive konfirmeres, hvilket er helt okay for os. Men der havde hun planlagt at de skulle til Sjælland og holde hans non konfirmation, også selv om at det var Claus´s weekend.. Men det protesterede Claus over, og enden ( troede vi ) blev at de har holdt en fest for ham her i påsken..
Ex konen snakkede om, at hun muligvis ville have drengen hjem fredag i sidste uge i stedet for lørdag som aftalt, hvortil Claus sagde - at så måtte hun ringe, når hun havde fundet ud af hvad der passede hende bedst. Men det gjorde hun ikke.. Ikke før lørdag formiddag, hvor hun ringede og kom med alle mulige eder og forbandelser. Så nu skulle vi ikke regne med at have ham den 2/5 selv om at det er Claus`s weekend.. Drengen er dybt ulykkelig, for selv om at han er loyal over for begge parter, er han synlig mærket af det der sker omkring ham.
Jeg ved godt at jeg er gift med Claus, og nogen vil sikkert mene at jeg så tager parti for ham, men hvis jeg ser noget som jeg ikke føler der er rimeligt ophører min parti !! For nogle år tilbage havde jeg en snak med ex konen hvor hun sagde til mig – Jamen du skal jo også holde med Claus. Nej det skal jeg ikke, hvis jeg ikke føler at det er rigtig, det blev hun meget forbavset over..

Nå men nu ender sagen i Amtet, og så håber jeg at hun vil opfylde de alm. samkvemskrav og oplysnings pligt.. Det fortjener hendes drenge.. Jeg vil sige det sådan. Jeg vil ikke blive det mindste overrasket hvis de en dag vender hende ryggen.

Nå det var lige lidt surt opstød, måske efter veer fra i lørdags..
Min kære svigermor ringede i går. Hendes engelske ven kommer lige en tur forbi på torsdag, inden han skal videre hjem.. Han har planlagt at skulle hjem og investere i en ny motorcykel. Manden er 76 år og fuldstændig bidt af motorcykler. Jeg er spændt på om han tager hans sædvanlige 3 uger af sted til Frankrig, nu hvor svigermor er kommet ind i billedet. Hun vil i hvert fald ikke med ;-)

Jeg må hellere komme ud og lave lidt igen…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Undtagelsen fra reglen er publiceret 12/04-2004 11:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.