Hårdt men godt med en svingom.

Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
No name girl
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Jeg er lige kommet hjem. Der er helt stille i huset. Anne sover og min mand er til møde. Jeg har haft omlagte timer på jobbet i dag. I aften havde vi nemlig et arrangement med folkedansere, der kom og gav opvisning i deres fine dragter. Det var flot at se og dejlig musik at høre og en dejlig oplevelse for vore beboere.

Efter opvisning var der mulighed for at få en svingom og det benyttede jeg mig af. Ih, hvor var det sjovt at danse folkedans igen – polka, hopsa og vals. Jeg var med til folkedans i mine yngre dage for snart 25 år siden og har faktisk ikke danset siden – så det var alle tiders at få det genopfrisket.

Det var ikke nemt at kende de kvindelige dansere med deres tørklæder og kyser, men sjovt nok, så kunne jeg nu godt kende Gunhild, som ledede folkedansen. Hun var sygehjælper på det plejehjem, hvor jeg havde været elev for tyve år siden og det var første gang jeg så hende efter alle disse år. Vi fik da også en snak om årene, der var gået.

Ellers har jeg nydt en formiddag herhjemme med forskellige småting. Det er dejligt med en formiddag en gang imellem. Fortiden er der gang i min lille biks med at skrive festsange. Jeg kan mærke at øvelse gør mester. Det tager ikke så lang tid at skrive dem og de bliver bedre og bedre. Jeg er ret imponeret over, at jeg kan. Det er først inden for det sidste års tid, at jeg er begyndt at skrive sange, men jeg må jo have haft det i mig. Nu kan jeg da også huske, at jeg som barn godt kunne lide at sidde og skrive rim. Jeg er utrolig glad for mim rimordbog, som jeg købte for en slik i vor lokale brugs. Den kan jeg slet ikke undvære og det bedste opslagsværk, når jeg er i gang med at skrive.

Ja, så er det vist ved at være sengetid. I morgen er der atter en dag – så må vi se, hvad den bringer. Bliver det lige så fint vejr i morgen, som det har været i dag, så skal jeg i haven. Jeg kan sagtens se, hvor langt jeg er nået. Der er utroligt meget, der skal ordnes eller have en kærlig hånd efter min ”tornerose”søvn sidste år.

Jeg vil ønske en god nat og sov godt til mine læsere.

Hyggehejsa fra folkedanseren Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hårdt men godt med en svingom. er publiceret 21/04-2004 22:43 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.