den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
2 måneder, 1 dag siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Hey dagbog, som det plejer at være, sker det altid, at når nogle siger noget til mig, og virkelig pisser mig af, - ja så får jeg chancen for at give tilbage, - min bogføring kommer så til at bære præg af vedkommenes ord og gerninger dengang..det bliver så betalt tilbage.

Jeg husker alt, og tilgiver ingen uden anmodning derom. Jeg har været igang med at sømre et par søm i ens fiasko..Disse søm er efter regningen selvforskyldt..helt ud i mindste detalje. Jeg bruger blot hvad vedkommende har sagt imod vedkommende selv.

Det handler også om loyalitet, *G* hvade dette været en gangster film, ville et kys på kinden være anbragt til vedkommende *GG*
------
Jeg så lige på det malede æg på papir jeg fik fra en af de små på skolen..som en afskeds gave :) jeg vil altid huske dig, selv om de skulle glemme.
----
Jeg har i et par dage haft en rigtig god kamp i ET :) der har været 1 inde på serveren som faktisk er go :) så go at jeg er nød til at løsne den ene arm fra skulderen...og kæmpe :) det gør det interresant. Han ved aldrig hvem jeg er, når jeg går på serveren er det som et eller andet falsk navn...igår var det "Man on the Moon" faktisk var der en fra det andet hold der ville kicke mig af serveren..dertil kan jeg kun grine..jeg skrev passwordet ind, så jeg blev dommer på vores server..så sagde jeg til ham at han skulle sige farvel *GG* han sagde ikke noget, og efter få sekunder havde jeg sparket ham af istedet...dum ide at forsøge at fjerne et klan medlem fra klanens egen server...big mistake, huge.

Man kan sige "manden" ikke vidste hvem han havde med at gøre, men det er jo godt, havde han vidst det ville han ikke ha forsøgt. På den måde ved folk aldrig om det er en ref de forsøger at fjerne fra serveren..det giver respekt til alle..så folk ikke uden risiko for selv at blive fjernet kan stemme for at andre ryger af..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Retfærdighed er publiceret 23/04-2004 14:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.