17 år siden

Hvorfor ikke!?

Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
4 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
4 år siden
En god aften
Bastian
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
skulderklap
Jette Peters...
5 år siden
Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
13 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Øv øv! som jeg skrev igår var jeg vildt meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle tage på efterskole (10.) eller gymnasiet.. Og jeg besluttede mig sådan set mere eller mindre om at tage på efterskole, men da jeg fortalte ideén til min mor slog hun den totalt ned. Hun vil ikke have at jeg tager på efterskole for hun tror stadig at efterskoler er for slemme børn. Og det blev ikke meget bedre da hun senere på aftenen så: "Kaos i klassen" på tv2 hvor den "slemme" dreng i klassen skulle på efterskole fordi han var slem. Så nej, jeg må faktisk ikke engang tage på efterskole. Og hun vil desuden heller ikke have at jeg tager tiende fordi det er spild af tid. Hun var der i mod en lille bitte smule åben for at jeg skulle tage efterskole i niende, men det er lige efter sommerferien og jeg tror ikke der er særlig mange efterskoler der har plads! Vel!? Jeg fatter bare ikke hvorfor jeg ikke må tage på efterskole!? Man bliver vel ikke direkte dum af det?
Men på en måde forstår jeg godt min mor for hvis jeg nu tog på efterskole og blev "for dum" til at komme på gymnasium bagefter ville det være røv ærgeligt! Dilemma med stort D...
Og ja måske bliver mine karaktere ikke lige så gode som de ville have været hvis jeg tog gymnasiet, men det sociale samvær der er på efterskoler det er bare lige MIG!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvorfor ikke!? er publiceret 25/05-2004 14:16 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.