10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Hey dagbog, jeg fik stillet et godt spørgsmål forleden, - spørgsmålet lød, Er din verden kun kærlighed? Spørgsmålet kan tænkes i 2 lag, min verden som min umiddelbare omgangskreds med "jeg" et som centrum. Det kan også tænkes som hele den verden jeg lever i. Der i kan man se ordet "kun" som en dominerede størrelse i sætningen, en form af negativitet...som en begrænsning.

Spørgsmålet er svært, - Men hvis man ser på den kendsgerning, at de danske soldater fik at vide, at det var mere bedre og langt mere respektfuldt at sparke til en kvinde, end at røre ved hende, (uden det skal tolkes med seksuelle undertoner) så vil jeg sige, nej der findes også mere end blot kærlighed i min verden.

for hvad skulle de dog havde gjort, siden de i stedet fortjente spark? Dette får mig umiddelbart til at tænke på en sætning, jeg nok ikke siger korrekt, men selve betydningen skulle være ok.."Lad blot den, der er forunden synd, kaste den første sten"

Altså har jeg konstateret at kærlighed ikke er det eneste i min verden, - dog ser jeg kærligheden som det absolut mest værdi fulde, - altså som det bedste noget menneske kan opnå at leve i og med. Der findes ikke noget der kan gøre mig mere lykkelig, derfor har jeg jagtet kærligheden.

---
Jeg har iøvrigt fået lavet 3 ud af de 10 sider til samfundsfag nu. opgaven skal afleveres den 25 juni så vidt jeg husker...altså en side mere pr dag de næste par dage, skulle være fint...men problemet er bare, jeg mangler ordentlig materiale, jeg mangler gode spørgsmål.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kun kærlighed? er publiceret 05/06-2004 14:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.