Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Hey dagbog, var lige nede med skrældet. På vej tilbage, bliver jeg så truet af 3 indvandre fyre..de er ikke så tæt på mig, men råber fra afstand. Det skal lige siges, at en selvmords kandidat, ikke lige bliver så bange..og især ikke en af min størrelse. Det er ikke fordi jeg var bange, men jeg havde desværre sat min friture gryde i kog imens,- så hvis jeg gik fra det alt for længe, ville det nok ikke være så godt, - men jeg kunne selvfølge slukke den nu, og tage min alt for lange køkken kniv med der ned...så kunne vi se om den lille gruppe ikke ville blive forvandlet til et par kødklumper.

Det er en dum ide at true mig, rigtig dumt. Jeg kunne jo også bruge mit baseball bat :) men en lang kniv er vist sjovere.

Det er iøvrigt sådan noget der får folk til at stemme på en vis dame, ude på højrefløjen. Dog ved jeg at ikke alle er sådan..

Så åbner jeg lige min profil et andet sted, så har jeg fået endnu en hate-mail. Sjovt som små aber har det sjovt med at sige alt muligt til folk, der de ikke er tæt på dem..se så tør disse små individere, eller når de er i grupper *GG* de burde komme alene til mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Truet på livet er publiceret 11/06-2004 19:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.