en bedre aften

Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Hey dagbog, - jeg fik brev fra min smukke veninde fra øen. Endelig, jeg har savnet hende i lang tid, hun er den eneste jeg rigtig kan snakke med. Jeg har det altid bedre hvergang jeg har hørt fra hende. Hun dømmer mig ikke, og jeg heller ikke hende. Hun er iøvrigt heller ikke nogen dagbogs læser, dog har hun læst et par dagbøger andre steder, men aldrig skrevet anklagene breve, eller dømt mig på dem.

Så mange idioter har krydset min vej siden, så mange mennesker har tæret på min energi. Spottet mig, dømt mig på trods af de intet fattede. Meget benxin er blevet hældt på mit bål, hvor man istedet skulle ha grebet til vandet.

Iaftes fik de fleste fra klanen modstand, jeg var den eneste der kunne holde stand..dog kan man aldrig gøre det i længden, når man spiller imod folk med et højt niveau. Men jeg klarede de fleste. På en bane blev jeg også "higgest fragger" hvilket vil sige, at det var mig der skød de fleste..men som sagt nytter det jo ikke noget, for jeg kan ikke være alle steder..de andre begynder staks og klynke, og snakke om wallhacks og aimbots...de virkede dog ikke som om da bruge aimbots, for jeg kunne da nakke dem..men jeg bruge også min vrede vilje..jeg var hurtig, og kæmpede til sidste skud...derfor var jeg mindst ligeså god som dem..og nok lidt bedre, da jeg flere gange fik skudt 2 af dem..men det er altid svært når de andre er væk eller døde, så at klare 3 med et højt niveau.
----
efter en god nats søvn, så er klokke nu 11:51 - Jeg må vel hellere få mig noget middagsmad, også skal jeg have lavet det sidste af min samfundsfags opgave..så laver jeg litt liste osv i weekenden..så skulle jeg være færdig med alt for iår :) så kan jeg koncentere mig om så meget andet...også skal jeg selvfølgelig som sagt også læse på et par fag i ferien.
---
19:06
Ååh hørte lige om ham der havde voldtaget piger, og sultet dem ihjel...for at begrave dem ned i haven..ååh jeg kan simpelthen ikke holde ud at høre på det..det er så grusomt...sådan noget kan jeg bare ikke klare..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en bedre aften er publiceret 16/06-2004 23:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.