Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Min farmand er kommet hjem igen – Siger en datter som alt andet lige havde glædet sig over, at han rejse ud i den store verden, men også har savnet den snæversynet, tykhovedet, naive væsen som kan sætte mit blodtryk i kog uden at registrere hvorfor ;-)

Han ringede fra Kastrup lufthavn og fortalte at nu var han på dansk jord, men at han missede den første tog pga. bagage udleveringen. Vi aftalte at jeg skulle finde ud af hvornår han ankom her til og så hente ham. Jeg fortalte at jeg havde været sygemeldt i den sidste uge, og at Claus kørte med da jeg ikke er så glad for at køre bil. Det var selvfølgelig også helt i orden !!
Kl 17.00 stod vi pænt og ventede, og få minutter senere kom toget trillerne ind på perronen. Selvfølgelig skulle den stoppe så langt henne af skinnerne, at jeg måtte sendte Claus i forvejen for at hjælpe min far med bagagen. Det er jo ikke ligefrem travklubben jeg er medlem af for tiden. Men inden at han nåede der hen, var min far ude af toget med en bemærkning om – Så i ikke at jeg vinkede ;-)

Jeg overskred mine grænser ved gensygnet af den mand som kom mig i møde, og gav min far et knus som velkomst, og han gengældt den. Jeg var ikke et sekundet i tvivl om, at rejsen var det bedste der var sket for ham i længe, og at det virkelig havde givet ham en saltvandsindsprøjtning. Han kunne lyse en gråvejrsdag op i miles omkreds med den iver og glæde han udstrålede. Inden at vi var nået hen til bilen, havde han fortalt at han havde investeret i et videokamera. MIN FAR SOM ER DEN MEST UTEKNISKE PERSON som kan gå på to ben. - Jamen sådan en havde hans fætter da haft flere af, og det var da smart !! Jeg måtte i chok grine af ham og hans konklusion . Når hans fætter kan, så kan han vel også. Han er immervæk 4 år ældre !! Ja ja tænkte jeg så i mit stille sind, hvornår skal du så have dig en computer, så i kan skrive sammen.
Han fortalte videre, at til han store utilfredshed måtte han ikke tage sin pung op af lommen. Han var gæst og de skulle nok betale hvad der skulle betales. Han havde det svært ved følelsen af at leve på nas, og vil helst betale for sig selv. Men affandt sig åbenbart med situationen, men ville ikke komme tilbage til banken for at veksle tilbage, for det ville jo se lidt dumt ud. Så derfor købte han videokameraet. Så må vi se hvor meget han får den brugt ;-)

Vi kørte ham hjem, og jeg viste ham løseligt regnskabet, som han kunne kikke på senere. Plus at vi var en tur ude i udestuen hvor han bemærkede, at alt det som jeg havde sat der ud, som skulle fjernes, var væk !! Jeg turde ikke at vise ham kælderen som næsten er tom, men gjorde ham opmærksom på, at vi havde fjernet alle de gamle møbler og ting som min søster havde haft stående i kælderen ( selvfølgelig med hendes samtykke ). Plus lidt mere ;-)
Han var også glad for at jeg havde indleveret noget på renseriet, som han i sin iver for at komme af sted havde glemt.

Han synes selvfølgelig at det var træls på mine vegne med min ryg, men da jeg sagde at der var lige et par småting som jeg gerne ville blive færdig med, kom det prompte – Det bliver ikke før at din ryg er i orden…….. Nej far ;-)

Jeg havde helt dårlig samvittighed over at vi blev nød til at tage hjem pga. at han var så glad og levende som jeg ikke har oplevet ham i længe, men Claus´s drenge var alene hjemme !!

Han starter først med at køre i morgen eftermiddag, så bilen står stadig her ude. Jeg har fortalt at den er løbet tør for strøm, så det vil være tåbeligt at starte den før at køre 3 km og så lade den stå til i morgen, hvor der højst sandsynlig skulle have startkabler på den igen.

Jeg ” glæder ” mig til i morgen hvor jeg skal til fys. Jeg håber på, at hun kan give mig troen på at jeg snart får det bedre igen, men regner selvfølgelig ikke med et mirakel efter den første gang. Jeg kunne se at min læge havde skrevet i henvisningen, at han mente at det er en iskias nerve der spiller mig et pus, men det har jeg prøvet før og det føles slet ikke på samme måde. Jeg har en ide om at det muligvis er en form for hold i ryggen, nede ved halebenet. Men nu må vi se hvad hun siger !!

Jeg har været lidt træt og irritabel på mig selv i dag. Min passivitet irritere mig grænseløs, når jeg har det bedst med at være aktiv på den ene eller anden måde. Men hold op hvor får man mange ideer når man ikke kan, så er det spændene at se hvor mange dem der bliver ført ud i livet ;-)
Jeg har i de sidste dage sendt alle dem en tanke, hvor deres situation ikke bliver anderledes. Hvor de skal leve med gener eller smerter måske resten af deres liv. Det må være et helvede !!

Jeg er faktisk vågnet helt op ved at sidde og berette, det var jo ikke ligefrem meningen ;-)
Michelle har sovet her hjemme en del her på det sidste, pga. at hendes far er på ferie og hun har svært ved at komme op. Så jeg skal ned og vække hende lige om lidt ( kl. 05.30 )

Jeg tror at jeg vil takke af, og lægge mig til at sove med et smil på læben ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så kom han hjem igen er publiceret 30/06-2004 00:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.