18 år siden

Følelserne uden på !!

Anden bog started
JesperSB
1 år, 5 måneder siden
Dagen jeg gav op
ToreB
5 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
3 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
råb
Halina Abram...
5 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
9 år siden
No name girl
6 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
2 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
28 dage siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
7 måneder, 24 dage siden
Mit sind har været meget sart og modtagelig i den sidste stykke tid. Ikke forstået som om at jeg føler mig psykisk tynget på nogen måder, men der skal ikke meget til før at tårerne triller ned af mine kinder ved den mindste berøring af ydere indtryk. Det kan være alt fra at jeg læser en artikel, eller ser noget i fjernsynet.. Både positive og negative indtryk kan få tårerne til at presse på, og jeg har slet ingen kontrol over det. Jeg kunne forholde mig til det hvis jeg havde det psykisk skidt, men det føler jeg ikke at jeg har. Selvfølgelig er jeg påvirket af de ting der sker omkring Michelle, men ikke mere end at jeg føler, at jeg kan magte eller overskue situationen..

Jeg halter stadig meget bagefter med det her hjemme, og kan ikke rigtig kommet i gang eller tage mig sammen efter min nedtur med ryggen, selv om at det irritere mig grænseløs.. Jeg fik en stor respekt for at passe på mig selv og min ryg, efter at jeg var nede og bide i gulvtæppet et par gange, hvor jeg lige troede at jeg atter kunne klare hele verden situationen. Så jeg gør det som små børn spiser.. Jeg tager det i små bider ;-) Jeg må stadig ty til smertestillende piller indimellem, men med tidligere bittere erfaringer, kan det tage op til 1½ mdr. før at jeg er 100% ovenpå igen. Jeg er heller ikke i tvivl om at min arbejdsstilling heller ikke ligefrem gør det bedre..

Min kære svigermor havde planlagt at komme på gennem rejse på mandag. Hun havde sendt et brev for et stykke tid siden, hvor hun sluttede af med at skrive – Om vores bil kunne finde til nord Sjælland, ellers ses vi jo når jeg kommer til jer !! Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt, da jeg indirekte læste det som om, at så kunne vi jo komme og tage hende med retur ;-)
Vi har haft svært ved at få enderne til at hænge sammen til at komme der over, men jeg fik en ide i mandags. André kommer jo hjem på fredag og drengene skulle først komme lørdag morgen efter avisruten, så vi kunne jo køre der over efter arbejde fredag og så køre retur lørdag morgen. Min svigermor har fået en mindre hold i ryggen, så jeg synes at det ville være synd at hun skulle bøvle med tog, skift og bagage.

Ex konen ringede i går og spurte om vi ikke kunne bytte weekend, da drengene havde mulighed for at komme på ferie hos Claus´s far og kone i næste uge, og de ville gerne have dem fra lørdag hvis det kunne lade sig gøre. Om det kunne……… Så nu har skal vi af sted hele weekenden i stedet for. Michelle tager også med og det er jeg glad for, da jeg ikke er særlig tryg ved at hun går byen efter det der skete sidste weekend. Så lørdag har vi planlagt at skulle på strøget, Burger King og så i tivoli bagefter, selv om at jeg hader at komme sådanne steder i ferie tiden, men hvad gør man ikke ;-)

Min svigermor ringede i går aftes for at minde os om at hun kom på mandag, hvortil jeg sagde at det synes jeg ikke.. Jeg kunne høre at hun blev lidt underne, da vi havde aftalt det for lang tid siden, hvorpå at jeg skyndte mig at fortælle om den plan vi havde lagt.. Vi havde prøvet at ringe til hende tidl. men hun er lidt af en rende maske så snart at vejret er fint. Hun meget glad og glæder sig til at vi kommer. Hun sluttede af med at sige – Ja for mange år siden da jeg havde en hold i ryggen, havde jeg det faktisk bedst når jeg sad i en bil… Hun er nu dejlig ;-)

Så nu sidder jeg grinene og ryster på hovedet over at jeg i grunden har travlt, men at jeg ikke kan tage mig sammen til noget som helst. Men jeg når det jo nok det jeg skal alligevel, ellers er der bare ikke noget at gøre ved det !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Følelserne uden på !! er publiceret 21/07-2004 08:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.