The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 28 dage siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hey dagbog, jeg skynder mig lige at skrive til dig, inden en af mine venner kommer over.

Idag var jeg hjemme ved mine forældre. Der var så min brors pap datter :) eller hvad man kan kalde det..ja hende den mindste. Hun er nu kær, omkring 7-8 år så vidt jeg ved..hun er lidt af en pil finger, men det er børn..så var vi ellers begge oppe på mit gamle værelse. Der kiggede vi på nogle af mine gamle legesager. :) hun har fået mit gamle keyboard ned..det var et jeg fik til jul..jeg troede dengang det var en c64, fordi der var taster på..ja jeg vidste godt det ikke var en c64 da jeg så den første gang, men da jeg rørte den uden at have set den..så var det "bare" et musik instrument.

Nu "spiller" hun så lidt på den, - ja den kan jo spille nogle gamle melodier selv...som "åh susanne" osv - Ellers så så vi på mine gamle bamser, balloner og oppustelige badebolde...ja jeg tænker, man ville sikkert ikke kunne se mig sammen med børn...men det er fordi de ikke kender mig..hvordan skulle de også kunne det..de tror de kender mig på at læse min dagbog..men der læser de stadig kun mine tanker..og dem er der sjovt nok ingen irl der kan læse!

Ud over det, kunne jeg aldrig drømme om at lade min vrede går ud over uskyldige børn...aldrig! Min vrede tilhører stadig kun dem som provokere den frem! "voksne" der opfører sig af h til! - ja for børn opfører sig som børn, men hvad er de "voksnes" undskylding?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lege onkel *GG* er publiceret 23/07-2004 14:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.