Første dag tilbage

Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Hey dagbog, -

Idag var så første skoledag, og det var samfundsfag der stod på programmet.

Det blev besluttet at dem der ville på studietur, sammen skulle tage en uge til Berlin. Jeg valge ligesom en røvfuld andre ikke at tage med. Jeg har godt nok en del tyske venner fra klanen og der skal nok være nogen der bor i Berlin.

Så var det med toget hjem igen, 45 minutter i et varmt tog, der skrigende og lidende bevægede sig hen over skinnerne. Puha, lille pause, her i min lejlighed er der drønene varmt, selv unden en trevl på kroppen næsten..sveden sætter sig på min sorte kontorstol, så jeg er nød til at tørre den af, sammen med kroppen, som det løber ned af..

nå, men så var jeg hjemme ved mine forældre, der grillede vi pølser svøbt i bacon...lækkert. Nå ja, også var en af de majs i deres have blevet moden..jeg elsker kogt majs..og denne "lille" majs var lige tilpads..det var ikke en mini majs, men en almindelig majskolbe, der bare ikke var så lang.

så nu er jeg endelig hjemme..imorgen bliver en spændene dag, på flere måder..eller sagt med flere vinkler..enten spændene og se det nye skema, som jeg vil komme ind på en anden dag, eller også spændene at se de nye lærere..tja, hvad det er for nogen..forhåbentlig bedre end dem jeg havde sidst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første dag tilbage er publiceret 09/08-2004 18:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.