17 år siden

Mord i bakspejlet

Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
7 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
1 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
2 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
AT forløb
Coleen
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
7 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
3 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
19 dage siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
18 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
5 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Hun kaldte mig for søde. Det skulle hun aldrig havde gjort, for i samme sekund ramte mine øjne i nakken hende, og hun væltede omkuld på sædet som en projektil havde ramt hende.. Bang – Død

Hmm måske skulle jeg begynde og skrive en krimi ;-)

Jeg havde atter en af kvinderne som havde været modbydelig over for Michelle i bilen her til morgen. Jeg tog masken på og lod som ingenting, imens mit sind kogte af vrede over hvordan folk kan te sig. At hun så tillod sig at tiltale mig som søde, fik mit ellers blege ansigt til at skifte farve, og en indre stemme skreg hende ind i ansigtet – DU SKAL FAMNE IKKE KALDE MIG FOR SØDE !! Hvem siger temperament ;-)
Jeg er bestemt ikke upåvirket af min anmeldelse af kæresten, men har ikke fortrudt !!

Vedr. sagen imod André, har jeg fundet ud af at politiet har beskikket ham en advokat. Ham har jeg så haft kontakt med i dag, og aftalt et møde med på torsdag. Jeg tager div. papir med som kan være relevant i forhold til hans psykiske tilstand og hans handicap, og så må jeg se om jeg kan undgå at have ham med i retten ( altså André ).

Grunden til at jeg røg en tur ned under gulvtæppet i går, var nok at sagen imod André påvirker mig på en anden måde, hvor jeg nok har en større beskytter trang over for ham end hvis det havde været Michelle. Hvis det havde været hende som havde begået et røveri, måtte hun tage sin straf. Selvfølgelig ville jeg havde været ked af hendes handling, men det ville der ikke have været noget at gøre ved.
For hans vedkommende hvor han mentalt er langt bagefter hans fysiske udvikling, og hvor han psykisk var ustabil på gernings tidspunktet, føler jeg at sagen er en anden.

Selv om at det ikke er rart at erkende, føler jeg en større behov for at hjælpe og beskytte ham frem for Michelle. Jeg vil ikke sige at jeg elsker den ene højere end den anden, for jeg føler at de kræver 2 forskellige slags kærlighed. Den ene ( Michelle ) som er i stand til at give og modtage, og den anden ( André ) som ikke er god til nogen af delene.
Jeg fortæller dem ofte hvor højt at jeg elsker dem og viser dem det, men det er ikke altid, eller rettere sagt det er sjælden at jeg får lov til at f. eks give André et knus. Han er ikke glad for at man er ham for tæt fysisk, men har alligevel fundet ud af, at fedte sig ind hos mor hvis der er noget som han gerne vil. Så kommer han og giver mig et kys på kinden ;-) Og så smelter jeg som regel !!

André er sammen med nogle af de andre på gården, med til cykelløbet Sønderjylland rundt, som er et cykelløb for handicappede. De har vist en distance på omkring 40 km om dagen. Det synes jeg er utrolig flot. Jeg tror at det bliver en meget træt dreng som skal på weekend hos hans far på fredag.

Hans far er for resten sur over at DE ikke at være blevet indkaldt i retten.. Han omtaler altid sig selv som vi, os eller at hans kone mener !! Han har ikke en selvstændig mening eller holdning til ret meget, og hvis han har ,så bliver den som regel manet til jorden af hans kone, som er den som har bukserne på !! Jeg kan se at hun har overtaget den moder rolle, som jeg (set i bakspejlet ) havde den gang vi var et par, og har i bund og grund ondt af hende. Hun er skam en sød pige, men det er træls at det er hende som har det sidste ord i deres forhold. Specielt når det drejer sig omkring André.

Nå men jeg har jo også en fysisk verden at tage mig af ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mord i bakspejlet er publiceret 16/08-2004 16:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.