Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Hej dagbog :) jeg havde forresten en af mine bedste HT kampe igår :) jeg skulle igen møde ham fra københavn, der engang mente at hans hold ville banke mit. Dengang slog jeg ham med 1 - 0 :) ja, dengang havde han travlt med at jeg kom fra det mørke jylland, og mit hold bare ville blive slået af hans suveræne hold *GG* Big Mistake...sig aldrig sådan noget til en jyde som mig, for hovmod står altid for fald. Igår skulle jeg så møde ham igen, denne gang skrev han intet til mig :) han var ikke længere så kæphøj..men jeg er sikker på at han nok tænkte at han ville vinde..jeg knuste ham med 4-0 . han må ha haft en rigtig elendig dag igår :) som manager for hans fodbold klub.

Sådan går det, som en rigtig jyde siger jeg Aldig at noget er suverænt eller godt :) nej det er max udmærket...hvilket nok er en af de ting, der går forbi mange fra måge øen...men mit udmærket er adskillige hak højere end manges godt :)

Ellers skal jeg til at arbejde sammen med en jeg ikke kan døje. jeg gruer for imorgen,..mange har ondt af mig, på grund af det..de ville nødig selv står i samme situation.

16:33 -

Aaaargh, jeg må lade mig selv op med min vrede energi. Engang imellem når man bliver skubbet til, er man nød til at stå fast, og skubbe tilbage. Den Venlighed, som ligger så dybt indgroet i mig, er jeg nød til at smide til side engang imellem,..min vrede gør mig skarp, den får mine tanker til at konsentere sig om, hvordan man overvinder sine fjender. Nogle kræver modspil, ..jeg skal blæse dem ud af banen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Københavnstrup er publiceret 23/08-2004 14:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.