Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 5 dage siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Weeee er på igen..! Fik lidt udgangsforbud og den slags igen, hehe... Kom op at skændes med min mor og hældte hendes rødvin ud over tæppet... Hmmm :D

Var til introfest d. 27... Så fun!
Men fik lidt bekræftet min teori om at man ik scorer hvis man har sat sig for at gøre det. Hmmm... Vi startede hjemme hos Søren fra 1.æ. (Endnu en lækker Søren, yes!) Det var rigtigt sjovt, og jeg blev kørt hen til skolen af Sørens søster. Men glemte mine smøger hjemme hos ham, og da jeg så fandt ham igen, sad han og røg dem... Svin! :)

Festen var fed, fik danset meget. Også med en eller anden dreng fra 2.g, som jeg ik ka huske hvordan så ud... Men blev talt fra at være sammmen med ham, af en af mine veninder... Hun sagde han var klam, haha!

Faldt så i snak med en sød 3.g'er senere... Snakkede rigtig godt sammmen, men han havde desværre en kæreste. Han tog mig så lidt på røven, og vi dansede, men der var faktisk overhovedet ik noget over det... Har bare ik snakket med ham siden. Tror han fortryder det lidt eller noget. Bare ærgeligt, for vi snakkede virkelig godt...

Så har jeg mødt Kenneth inde fra Arto... Han er rigtig sød, men det går jo bare ik, når han er 23. Men han kysser nu rigtig dejligt, mmmm... Han er bar lidt for vild med mig. Har virkelig et problem med fyre der er for ivrige. Jeg vil bare have en at hygge mig med... Men... Det kommer nok :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Back! er publiceret 08/09-2004 18:13 af Kicka.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.