19 år siden

Dumpet

15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Michelle ringede fra skolen i dag. Hun havde været til et status møde med lærerne, og de havde sagt at de ville lade hende dumpe i samtlige boglige fag, da de havde svært ved at bedømme hende De sagde samtidig også, at hun havde klaret sig udmærket i de praktiske fag og i praktikken.

Jeg blev noget overrasket over, at hun spurte mig om det var i orden at hun stoppede. Jeg sagde til hende at skulle jeg ikke bestemme, at det var hendes valg. Hun virkede lettet, og jeg kunne ikke tyde om det var fordi at hun måske er kørt træt i uddannelsen, eller om det var pga. min holdning.

Det var knap halvdelen af klassen der havde fået den besked, så jeg tror ikke at hun føler det som nogen nederlag !!

Hun kom her hjem ved middagstid og fortalte at hun nu var stoppet, og ville ud og søge arbejde. Jeg sagde til hende, at hun ikke måtte blive ked af det, men hun ville nok få afslag flere steder pga. hendes udsendende.. Før end jeg havde set mig om, bad hun mig om at klippe hanekammen af, så hendes hår fik den samme længde over det hele… Det skulle hun ikke bede mig om to gange ;-)

Jeg har som sådan ikke haft noget imod hendes udsendende, men jeg kender folks holdning, og har set deres forargede blikke. Jeg synes at hun har haft nederlag nok, så min holdning har været at hun behøver ikke at opsøge flere…….

Jeg sagde til hende, at hun skulle få fat i hendes socialrådgiver, for selv om at hun ville søge arbejde, var det ikke sikkert at det lige skete i morgen…

Hun har så snakket med en rådgiver her i eftermiddag, og Michelle´s kommentar var – Det her bliver en MEGET kort løsning. Der var ikke andet end narkomaner og bumser der overe ;-)
Men hvis det kan motivere hende til at finde noget arbejde i en fart, så synes jeg at hun var ” heldig ” at løbe ind i sådan nogle..

Hun fortalte i går, at hun ville opsige hendes lejlighed, og finde et værelse et eller andet inde i byen. Begrundelsen var at hun synes at den var for dyr, og at hun faktisk kun brugte den i weekenden. Hun har sovet meget ved hedes far, da hun har svært ved at stå op om morgnen.
Jeg har spurt hende om det har noget at gøre med at den dømte snart løslades. Hun har været meget optaget af hvornår det skete, og har kontaktet politiet for at få det at vide. Hun siger nej, men jeg tror nu ikke helt på det.

Uanset hvad hun finder af arbejde, så har jeg den holdning, at bare hun har det godt med det hun laver, så er det okay for mig. Vi er alle afhængig af hinanden på et eller anden plan..

Jeg har haft fri i dag og er fuldstændig smadderet, efter at have faret rundt og lavet en masse her hjemme. Så når vaskemaskinen er færdig, gør jeg mig klar til at gå i seng sammen med fjernsynet, og så kan Ole Lukøje bare komme an ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dumpet er publiceret 16/09-2004 18:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.