I himmel og helvede.

Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 13 dage siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Om vi ikke sov over os i dag. .Jo, det gjorde vi – Anne og jeg. Selvom det er ferie skulle vi op. Anne har meldt sig til et kursus i at tage knallertkørekort i Ungdomsskolen i efterårsferien. Hun skulle være derinde klokken 10 og hun kom og vækkede mig klokken 11. Vi ringede til kørelæreren, som står for kurset og han var både sød og forstående. Anne kan godt nå at være med alligevel. Hun skal blot arbejde noget hårdere i morgen og møde tre timer i morgen formiddag med masser af varmt tøj, for der skal hun sidde bagpå en scooter og så skal hun møde igen i morgen eftermiddag.

Vi har haft en super dejlig weekend. Vi kørte hjemmefra klokken ni lørdag morgen og kørte nonstop tre timer, inden vi nåede sommerhuset i Lundby bakker, hvor vi var blevet inviteret på et weekendophold hos nogle søde og rare venner, som jeg har mødt her på Fyldepennen. Det blev til mange hyggelige timer, men som altid når man er i godt selskab går tiden så pokkers hurtig. Vi fik frokost, da vi kom, gik derefter en lang tur i skoven op og ned ad bakker. Ja, jeg tror faktisk at vi besteg det højeste punkt i Jylland – sådan føltes det i benene bagefter. Heldigvis nåede vi ind på den vej, der førte direkte til iskiosken, som havde åbnet – så vi sad på en´ af P & K´ s bænke (ja, P & K var der skåret ind i ryglænet på alle bænke) og nød isen. Mens vi sad der, opdagede jeg, hvor Lundby troldene opholder sig. Jeg tog et billede af stedet og minsandten om der ikke kom både en lille rød nissehue og en heksehånd med på billedet. Jeg blev helt inspireret til at skrive et eventyr om stedet – eller er det virkelighed – jeg har jo beviser ifølge billedet.

Vi fik en dejlig middag serveret og jeg blev dejlig forspist, så der ikke var plads til så meget rødvin. Vi hyggede, pjattede og fik lavet opslag til Fyldepennetræffet hos Carlo og Nellemor i november. (Opslaget er sendt til Lotte-mor og det kan ikke vare længe, inden det er på Fyldepennen). Så var der tid til at sige Godnat. Carlo og jeg sov i bilen, der kan omdannes til en dejlig sovekabine og vi kunne sagtens holde varmen, selvom temperaturen vist havde været på nulpunktet. Der lå rimfrost på græsset, da vi stod op søndag morgen. Ved middagstid kørte vi hjemad igen. Vi ville have kørt via Ringkøbing for at besøge min bror. Jeg ringede til ham og spurgte, hvor jeg kunne finde ham og han svarede Slovenien – så vi kørte direkte hjem i stedet og var herhjemme ved 16-tiden.

Jeg slappede lidt af, for dagen var slet ikke forbi for mine udskejelser. Jeg tog til kulturaften i Ribe og skulle jo medvirke i Gospelkoret. Det blev en rigtig dejlig oplevelse at stå der og synge for et stort publikum, som blev revet med af vore glade melodier. Efter koret gik jeg i kirke til gudstjeneste. Sad i fred og ro og hørte et mandskor synge, vekslende med at menigheden sang nogle smukke salmer. Jeg rejste mig på et tidspunkt, forlod kirken og vovede mig igen ud i den mørke, stemningsfulde natteliv, hvor tiggere, engle og skøge og andet godtfolk lå på lur. En intens stemning med en snert af både hygge og uhygge – men aftenens tema var jo også ”i himmel og helvede”. Jeg besøgte ”Det gamle Rådhus”, hvor jeg købte et fadøl – sad blot og nød stedets stemning og galskab, mens tre ungesvende spillede dejlig folkemusik. Jeg gik videre til Quedens gård.. Der overværede jeg blandt andet at Fanden himself tog en liden synder i sin magt. En ret grufuld oplevelse, for synderen blev lagt på en pinebænk med skruer og nagler og langsomt blev livet klemt ud af ham. Det var lidt mere, end jeg kunne klare, så jeg ville blot kaste et par øjne ind i cafeen. Der mødte jeg min ældste bror og hans kone, der sad sammen med deres venner. Jeg slog mig ned hos dem og det endte med, at vi tog direkte derfra og op til min bil. Jeg havde tilbudt at køre dem hjem.

Nu skal jeg i omdrejninger. Min nabo har været og spørge om jeg vil med en tur i et stofcenter og det kan jeg absolut ikke sige nej til – så derfor må I have en....

hyggehejsa fra en stemningfuldt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I himmel og helvede. er publiceret 11/10-2004 13:14 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.