19 år siden

Kaffe-delirium

Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Hvordan f...... kan man blive så afhængig af kaffe ?

Jeg starter dagen med en kande kaffe. Tager hjem og laver endnu en kande om formiddagen, og nogen gange igen overmiddag.. Gæt engang hvad står der foran mig nu.......KAFFE

Jeg tror, at hvis jeg stoppede med at drikke kaffe fra i morgen, så ville jeg falde om af koffein mangel ;-) Helt ærlig kvinde, så lyt dog til din krop. Den kan ikke tåle det, det ved du jo godt.. Hmm

Jeg har ellers været på " afvænning " som også gik rimelig godt. Jeg var helt nede på EN kande om dagen. Men så kom sygemeldingen med ryggen, og mange timer foran computeren.

Den skide ryg og computer, det er også deres skyld........

Måske skulle jeg lave en nytårs forsæt som lyder - Fra og med nytårsmorgen må jeg drikke ALT den kaffe jeg lyster.. He he nytårsforsætter holder aldrig...

Nogen gange tager jeg mig selv i at tænke - Hmm hvorfor i alverden drikker du det sorte stads, det smager jo ikke engang godt.. Det er vanen eller rettere uvanen !!
Det samme gælder hver gang jeg tænder en cigaret, eller tager 2 gange når vi spiser, trods det at jeg hader de 15 kg som har arbejdet sig ud fra min krop. Man budte egentlig få mængde rabat når man køber tøj ;-)

Jeg har erklæret at det strandbryllup på Honolulu som vi har snakket om, ved jeg ikke rigtig om jeg er så hug på mere, hvis det skal koste 15 kg hver gang vi bliver gift. Men på den anden side, så er jeg overbevist om at jeg kunne blive en super model for Michelin eller ( Happy ) Goodyear dæk.. Lidt arbejdes skadet er man vel altid ;-)

Jeg må hellere få fodret katten som ligger i mit skød, og prøver at spinde som om at det er min mave der knorer, i håb om at jeg snart indfinder mig i køkkenet ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kaffe-delirium er publiceret 18/11-2004 18:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.