Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
4 måneder, 5 dage siden
Hey dagbog, - jeg vil altså fortsætte med at lave min CD idag, - jeg har tænkt på hvad den skulle indeholde. Mine tanker er som følgende, enten skal jeg dele min cd op i 2 afsnit, den ene skal være nogle af mine bedste digts som jeg har indtalt. Den anden del skulle så være mine satiriske digte, mange af hvilken ikke er her på stedet.

På den anden side kunne jeg godt tænke mig at lave en ren satire cd. Jeg er dog lidt bange for, at jeg ikke har helt nok materiale til det heller. Så kunne jeg føre nogle af mine vits monologer ind, men..så bryder jeg nok mit koncept. Jeg skal selvfølgelig også have et forord :) Det skal være noget med, at det er en ucensureret cd, hvor der er blevet sparet på positiviteten, men at der så tilgengæld er blevet plads til sarkasme og realisme af værste skuffe :)

Jeg sidder stadig og tænker på den fede indspilning af mit ene digt :) hvor jeg nu starter med at fremføre et kort digt, som alle de snoppede ville gøre det :) alle dem som lader som om de kan se kongens nye klæder..også bryder jeg den af, og ændre stil...for så at hakke løs på dem i næsten rap form...jeg er bare så glad for alle linierne i det "rap" der er ikke en overflødig linie, alt hænger så fedt sammen...

men nu skal jeg så ha valgt de andre der skal med på min cd.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min Cd er publiceret 08/12-2004 13:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.