19 år siden

Pongo spiste MIN KAGE

Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Idag har jeg så været i Bilka åå købe julegaver mest til mine børn fandt da også nogle af tingene til dem efter vognen var fyldt satte jeg mig roligt i bilkas sofa (møbelafdeling) slappede af i benene mens jeg ringede til Karen for at høre om hun skulle have noget med hjem ååå ja en kage til kaffen, vi skal have gæster idag en sød fyldepennepige sååå kagen var jo ment til det.

Pongo sad bag i bilen ved alle varene åå da jeg kom hjem var 1/2delen af kagen spist dumme hund, har den taget skade af at være passet af mine forældre??

nååå UD med hunden der krøb ind under havemøblerne i skam ssssssss lyder det fra højre baghjul hmm Pongo har du også bidt hul i dækket måske er du bare meget sulten. Nå dunkraften under bilen ååå ind med varene opdagede på vejen ind at min krykke var faldet i forkert takt aflastede mit raske ben istedet for mit syge forsøgte finde den rigtige takt hvilet viste sig faldt mig alt for svært smed krykken på havegangen ååå fortsatte ind.

måske skal jeg bare sætte Kaffe over vente på 2 dejlige piger kommer snart, mon de skifter hjul på bilen åå trøster hunden, mens jeg spiser resterne af kagen))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pongo spiste MIN KAGE er publiceret 14/12-2004 14:08 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.