19 år siden

Julen i en rød polo

Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
I morgen begynder julen rigtigt og varer indtil d. 2. jan. - for i morgen aften, pakker vi den røde Polo og drager vest på;0) Der skal vi fejre både jul og nytår i familiens skær - og ihhhh, hvor jeg glæder mig!! Jeg har købt nogle lækre "værtinde og vært" gaver, til mine forældre og til Tobiases mor. Jeg vil i morgen formiddag/eftermiddag, selv lave nogle juledekorationer, som også skal med i den lille pakke.

I morgen ved denne tid er vi, næsten i Ribe....:0) vi regner med at køre kl. 18 (dvs. at min mand, tror vi skal afsted kl. 17, når han kommer hjem fra arbejde af, men jeg har købt ind til en gang stegt flæsk med persillesovs :0) som er een af hans ynglingsretter - så vi er der ved 22 tiden.
Vi skal fejre julen hos min svoger og svigerinde, sammen med mine to nevøer, svigermor og min mands søster. Vi skal hele julen (undtagen natten mellem 24. og 25. dec.) sove hos mine forældre - vi skal til 3 julefrokoster på 4 dage...altså d. 25. 27. og 28. december....puha, jeg får helt ondt i maven af, at tænke på det...
Min mand tror ikke han får nogen julegave....det eer vi blevet "enige" om, fordi vi ikke havde sparet mere end 4000,- kr. op til julegaver og heller vil have en lang og lækker sommerferie, til eet eller andet eksotisk land - meeen, jeg har nu købt noget til ham - ikke meget men lidt (for een plovmand gaver) og jeg er sikker på han både bliver overrasket og glad ;0)

Jeg ved ikke hvorfor (jo, det gør jeg alligevel) julen, for mig, eer den bedste tid på året. Jeg elsker det hele ved den - juletravlheden, fejringen af Jesu fødsel, juletræet, maden, sammenværet med familien, de intense juledage med en masse snak og hygge!!

Rigtig glædelig Jul!!
- Dicte;0)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julen i en rød polo er publiceret 21/12-2004 19:50 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.