Dejlig drøm

Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Hey dagbog, - imorges drømte jeg at min veninde var hos mig, - i blinde rakte jeg min hånd op for at mærke hendes ansigt, og min hånd mærkede en kind. Det var en dejlig varme der gik igennem mig..men jeg ville dog også se hende, se hendes ansigt og øjne, så jeg åbnede mine øjne..der lå jeg alene i min seng, hendes tilstede værelse var blot en drøm.

Jeg tog hjem til mine forældre, - der sad min brors lille pap pige :) hun er nu kær. Min mor havde forsøgt at stryge nogle af mine gamle perler sammen. Den lille havde for mange uger siden taget mine gamle perler..dem jeg i tidernes morgen havde lagt i en begolder, fordi de var lavet af noget andet plastik..de virkede ikke for mig dengang...derfor havde jeg købt nogle nye poser, som jeg har lavet nogle vidunderlig store engle ud af, og nogle julestjerner..så store at de ikke kunne være på en plade..men så strøg jeg dem af flere omgange.

En af disse perle engle var hos min mormor i hendes sidste år, op til hun døde..nå men tilbage til idag, - he, - jeg havde advaret dem op, at de gamle perler ikke kunne stryges, og sagt at der var noget galt med dem..måske er det det plastik de er lavet af. Men de ville ikke høre efter..idag fandt de så ud af, at disse perler ikke kan hænge sammen..og den fine mønstrede bordskåner hun havde lavet, faldt fra hinanden...det kunne de være blevet sparet for, hvis de havde hørt efter hvad jeg sagde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlig drøm er publiceret 26/12-2004 14:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.