19 år siden

Jeg er så tændt!

Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
No name girl
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Jeg glæder mig, helt vildt ubeskriveligt vanvittigt meget, til nytårsaften. Sidste nytår havde jeg børnene, hvilket naturligvis har sin charme, men det var lidt trist at sidde alene tilbage, da børnene var gået i dørken lidt over kl. 01.00, altimens alle andre festede som sindssyge. Så i år er jeg virkelig tændt… som et fyrtårn i natten. Alt er klar, og ikke mindst er jeg SÅ KLAR! Jeg har købt billet til en kæmpe Gallafest på Club Sevilla (det tidligere Cavi). Prisen på billetten var 495 blanktpolerede en-kroner, men det inkluderer så indgang, garderobe og 3 retters fornem menu med fri vin til. Så jeg føler mig bestemt ikke snydt. Der er dresscode; drengene skal komme i jakkesæt, og pigerne i kjoler, hvilket jeg hilser jeg velkommen, da det vil forstærke indtrykket, af en helhedsoplevelse. Og det fortjener dette nytår unægteligt. 2004 var nemlig det bedste år for mig længe, og derfor skal der tages afsked med det, med manér. Håber bare at 2005 vil bringe mig næsten lige så mange dejlige og uforglemmelige stunder, som 2004 gjorde.

Det er min veninde Christina, der står for festen på Club Sevilla, og hun fortalte mig at der er et selskab yderligere den aften, og at vi bliver slået sammen efter spisningen. Det andet selskab er noget ”Running Diner” og da jeg spørger Christina hvad det er, fortæller hun at det er et Singles Party. WHAT! Det skal nok blive morsomt:-)

Jeg skal til festen sammen med Lisette og Charlotte. Begge 2 piger, som står mig utrolig nær. Lisette lærte jeg at kende for nogle år tilbage, og det har været et yderst værdifuldt venskab. Ikke mindst da jeg på et tidspunkt, virkelig hang med røven i vandskorpen, og jeg følte at mit liv bare lugtede langt væk af løg. Der trådte hun til, og samlede mig op fra jorden, og var det ikke for hende, lå jeg der endnu. Det vil jeg altid være hende taknemmelig for. Charlotte er min allerbedste veninde. Jeg har kendt hende i godt 8 år, og vi har ingen hemmeligheder for hinanden. Hver gang vi mødes, udveksler vi altid saftige historier, om hvad vi har oplevet (ehm… og lavet) med det modsatte køn, siden sidst. Da Charlotte bestemt ikke er af den generte type, så er hun hver gang god for en saftig historie, eller flere. Jeg holder virkelig meget af hende, for vi klikker rigtig godt sammen, og jeg finder ingen bedre og sjovere gå-i-byen-veninde end hende. Hun forstår virkelig at trykke den af, og ud over, at hun er en fabelagtig god danser, så er hun også fantastisk smuk, og får altid alle fyrenes opmærksomhed, når hun er ude på dansegulvet, og fyre den af. Bagefter kan hun så frit vælge mellem en hær af savlende tilbedere. Dette vil med garanti, også ske på fredag.

Ih, hvor jeg glæder mig. Der skal blive knald på!

Apropos knald, så synes jeg bestemt at fyrværkeri hører sig til nytårsaften. Der er intet meget smukkere, end når klokken har passeret 12 nytårsaften, og nattehimlen lyses op i al verdens farver, fremført af tusindvis af raketter. Det er et syn for guder. Men jeg har nu aldrig forstået mig på idéen med kanonslag og blålys og alt det der knald-fyrværkeri. Hvad får folk ud af det? Knald-fyrværkeri er dyrt, farligt og varer uendelig kort tid. BAAANG! Og så er det det. Og alligevel bruger nogle mænd formuer på det lort. Det må være en form for potensforlænger. Orv, mit kanonslag sagde større BANG end din. So fucking what? Giv mig 200 kr, og jeg skal skrige dig så højt ind i øret, at din trommehinde springer. Så har du sparet 300 kr. i forhold til hvad du ellers ville have brugt på kanonslag. Jeg har den tese, at jo flere penge en fyr bruger på KNALD-fyrværkeri, des mindre får han af den ægte vare. Men den holder ikke helt. For jeg får ikke alverden, og alligevel har jeg ingen kanonslag.

Derimod har jeg, for at bringe mig godt ind i det nye år, investeret i en kl. 12 raket, hos den lokale gurker. Intet fancyt, men blot en raket, for at markere nytåret. Men den tjener nu også et andet formål. For jeg plejer at lave en liste over 10 ting, som jeg håber går i opfyldelse, i året der kommer. Listen binder jeg så om raketten, som så skydes til himmels med mine fromme ønsker. For år 2005 har jeg denne gang ønsket mig... Nå nej, det må man ikke fortælle. Så går det jo ikke i opfyldelse...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er så tændt! er publiceret 29/12-2004 00:32 af Samy Dern.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.