Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
4 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
12 år siden
Ved du hvor dit barn er?
Kianna Kitte...
3 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
3 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
3 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
10 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
4 år siden
Hey dagbog, - jeg døde i gangster spillet idag, - jeg har brugt meget tid på det spil, det har taget mig flere måneder. Der står man så med en følelse af røv smag i munden...sur numse..må jeg hellere sige. Alt det arbejde..jeg var blevet rig, kanon rig 67 mill på kontoen..min bror er arvingen..han arver 40%..resten er væk.

Ham der skød mig, er selv død nu. Men jeg fandt venner i det spil...whodini, Halph, Angels, og Danske Profiles. Nå ja så er der jo også Bqss. Jeg var capo for halph, profiles og Bqss. - halph beskyttede jeg, derfor blev vi venner..og whodini som var min boss..var halphs irl ven...Whodini døde for 2 dage sinden,..og jeg tror der blev lugtet blod..de 3 stærke familer der stod sammen,,.var svækket efter at have mistet alle deres gode leder..så vi andre kunne overleve..og dræbe den angribende familie.

Jeg ved ikke om jeg starter igen, - jeg har andet at tænke på, pigen for eksempel..jeg kan virkelig li hende...du ved.

Pengene som min bror arver er kun til låns..indtil videre..jeg kan få dem tilbage når jeg vil..men hvad skal jeg med dem hvis jeg ikke fortsætter..Halph og den afdøde whodini..som er startet igen..vælger måske at starte en ny familie..så halph kan blive noget stort..magt er flygtig, det gælder om at bruge den imens man har den..derfor kunne en gave fra mig på 20 mill hjælpe til opbygningen af en ny familie..hvis han ønsker det..jeg var og er loyal overfor mine venner til det sidste,..jeg er i spillet som et nyt hemligt navn for omverden..kun de indviede ved det..og kun måske for at tage afsked..adios..amigo's - win it for the dead..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et ord fra en falden er publiceret 31/12-2004 03:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.