19 år siden

hvorfor håbe...

Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvorfor skal piger tænke så meget på fyre? Hvad er det ved dem, som gør dem så interessante, at man vælger at bruge det meste af sin tid, enten sammen med en, eller på at tænke/spekulere over en/flere??

Havde svoret, at min dagbog ikke skulle handle om drengeproblemer og hvad er så det eneste jeg har lyst til at skrive om nu? Det er så typisk..

Har mødt en fyr. Perfekt lejlighed, perfekt tøj og stil fra inderst til yderst, en fyr der hver uge handler ind for sin farmor og inviterer hele familien på tre-retters menu... Og aldrig går i seng med en pige medmindre han virkelig elsker hende. Men alligevel manglede der noget. Noget kemi. Plus at vi er direkte modsætninger. Når jeg får en lejlighed tvivler jeg stærkt på, at den nogensinde vil nærme sig det perfekte.

Hmm kan slet ikke skrive lige nu. Nok fordi jeg er træt efter at have arbejdet hele dagen. Det var ellers meget kedeligt. Ingen kunder overhovedet pga. stormen udenfor. Knallerttanken væltede og gik i stykker...Blev meget forskrækket.
Der er også væltet et kæmpe træ på min vej, så vi måtte køre op over fortovet for at komme forbi det. Ret surrealistisk.

Lige siden jeg kom hjem har jeg bare chattet over msn, selvom jeg burde lave lektier. Det er jo simpelthen for dumt. Men skal også arbejde i morgen og har brug for at slappe af.

hmm skulle ikke have skrevet dagbog i aften. Har jo absolut intet at skrive om...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvorfor håbe... er publiceret 08/01-2005 21:49 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.