Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 24 dage siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Har en lorte-dag i dag. Ved ikke rigtigt hvorfor – sikkert bare fordi jeg er træt, men synes bare ikke rigtigt, at tingene vil, som jeg vil…
Der er 17 dage til jeg skal flytte. 17 dage er jo ikke meget, men lige nu forekommer det mig, som værende en uendelighed.

Skal have kursus i morgen. Fedt nok – en fredag aften. Gider da også bare totalt at sidde der og blive kompetenceudviklet. Alle har udfyldt en personlighedstest – juhuu, så skal jeg endelig lære, om jeg er den iderige, den der producerer eller den der vil have magt.. Det har jeg bare ventet på i 100 år for at finde ud af!!! (hrmpf)
Måske bliver det ikke så slemt. Vi plejer nu at have det ret morsomt. Vi bliver som små børn igen, når det er os, der skal sidde stille og blive undervist. Vi kan ikke rigtigt tage noget alvorligt og pjatter helt vildt. Det er altid lidt synd for dem, der holder kurset, men efter en lang arbejdsdag, kan man bare ikke sidde stille.. Har været ude og købe div. former for søde sager til at opretholde sukkerbalancen. Vi skal spise sammen bagefter. Det var også meningen at os unge skulle feste, men det er jeg ikke rigtigt oplagt til, så jeg ender nu nok bare med at tage hjem efter maden.

Var hos H i går. Han er altså bare så dejlig. Glæder mig virkelig til at flytte tættere på ham og alle mine dejlige veninder. Vi gik en lang tur i stormvejret. Det var så hyggeligt og romantisk. Tændte en masse stearinlys da vi kom hjem og så lå jeg i hans arme og vi så en film. En rigtig god onsdag aften. Det betød så også, at der ikke var megen søvn til mig, så jeg var mega træt i morges (jf lorte-dag), men det var det værd. Bliver gladere og gladere for ham. Dermed kommer så også angsten for at miste ham. Men det hænger vel uløseligt sammen.

Nå, men min træthed til trods, har jeg da fået en masse fra hånden i dag. Det er da altid noget. Så i aften vil jeg bare slå hjernen over på off, smide mig i sofaen og blive underholdt af et eller andet latterligt tv-program. Det er alt for længe siden, det sidst er sket…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lorte-dag er publiceret 13/01-2005 17:33 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.