Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
det var været en helt fin dag. er stadig hos forældre og lever af almisser.

gik en lang tur med hunden, der ikke var ubetinget tilfreds med arrangementet. han er gennemsyret tryghedsnarkoman. hjemme godt - soveværelse allerbedst. vejret var skønt omend meget koldt. gik mig varm, skulle jo også gerne forbrænde lidt kalorier. ikke godt for figuren at blive forkælet af mor og far. meget dårlig selvdiciplin.

tog på biblioteket for at stille min hunger efter dameblade. hvilken befrielse at bladre i de kulørte blade. har endnu ikke vænnet mig til den omfattende beskærring af bladforbrug af hensyn til økonomi. har dog en ligeså afhængig veninde, som jeg låner af... lånte også en bog. skuffet over at jeg ikke kunne få nogle af dem, jeg skulle bruge til køn og kærlighedskurset. troede lige at jeg skulle være foran.

ellers har jeg ikke lavet noget - jo, jeg fik læst hele bogen, som jeg lånte på biblioteket. skulle ellers have holdt til på torsdag! hmm. må i mors reoler.

og nu sidder jeg så tilbage med det, jeg plejer at sidde med. jeg savner andreas. har smset lidt med ham, men han virkede ikke synderlig entusiastisk, så jeg prøvede at styre mig. havde lyst til at hygge-sludre, men vil prøve at holde lidt afstand. lidt. nu ser jeg ham jo automatisk heller ikke en uges tid, eftersom at jeg er her. plejer jo at se ham ca. 2 gange om ugen. nedtrapning.

har endnu ikke slettet dating-profil. jeg fårmasser af breve, egentlig. mange flere end jeg troede. men der er ingen, der er noget for mig. øv. har skrevet lidt med en, som er sjov, men ikke pæn. men nu begynder han allerede at antyde noget om at mødes. kan jeg let ikke overskue! så den kommentar ignorerede jeg på det kraftigste.

i morgen skal jeg forsøgsvis stå tidligt op og lave noget fornuftigt. åh, jeg gider ikke...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sunday sunday er publiceret 16/01-2005 23:02 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.