17 år siden

Triste tanker m.m.

Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
4 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
6 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
9 måneder, 24 dage siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
2 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
Jeg prøver lige igen – det er vist tredje gang, jeg prøver at starte denne dagbog, men det er som om de rigtige ord bliver væk.

Peter rejser fra mig i dag. Han begynder at arbejde igen efter sygdomsperioden med det opererede ben. Selvfølgelig skal han da i gang igen, og jeg krydser fingre for, at han kan klare det uden alt for meget drilleri fra benet.

Jeg har så mange underligt blandede følelser omkring det. Jeg hader tanken om at være alene i hverdagen igen – og samtidig kan jeg jo egentlig godt li’ at ha’ masser af tid til mig selv. Det er en hårfin balancegang for mig, når jeg er alene – en balance mellem nydelsen af bare at være mig, og en angst, forvirring, utilfredshed og kedafdethed, som jeg ved meget let kan indfinde sig for mig. Jeg ved, at afstanden mellem disse yderpunkter er meget lille, og jeg er bange for de huller, jeg møder undervejs.

Nå pyt – det går jo nok alt sammen. I dag er der jo som bekendt valg, og selvfølgelig skal jeg da hen at sætte mit X på vejen hjem fra arbejde.

I den kommende weekend rejser jeg med toget til København for at se til mine piger derovre. Irene og Jonas er flyttet i ny og større lejlighed, så jeg skal bo hos dem – det glæder jeg mig til..! Selvfølgelig skal jeg da også besøge Annie, Peter og Josva – det er ca. en måned siden jeg sidst så dem, og der er jo sket en masse med Josva i den tid, som jeg jo også glæder mig til at se. I næste uge fylder han for øvrigt et halvt år – ja, det er jo utroligt, som tiden bare flyver af sted.

Jeg vil videre med min arbejdsdag.

God valgdag derude, hvor så end I sætter jeres X
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Triste tanker m.m. er publiceret 08/02-2005 09:33 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.