19 år siden

øjne der popper ud

Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Skal lave et oplæg i spansk i morgen. Snakke fem minutter på spansk om et eller andet emne, men hvad skal jeg finde på at snakke om? Er helt blank...Burde ellers ikke være svært. Der er jo så meget.

Da jeg kørte hjem i bus igår, kom der en fyr, som jeg gik i klasse med for 5-7år siden og satte sig lige foran mig. Dengang var vi sådan en slags hade-venner. Altså han gik mig ekstremt meget på nerverne og var pisseirriterende, men samtidig kunne jeg jo meget godt lide ham og omvendt. Han blev mobbet en del af de andre. Og jeg turde ikke gøre noget. Mange gange stod jeg bare og kiggede på. Kan huske, at jeg ønskede at hjælpe ham, men kunne ikke få min krop til at reagere. Turde ikke sætte mig op mod de andre drenge. Var vel bange for selv at blive mobbet.
Nå, men ham fyren tog på efterskole i 9.klasse. Har ikke rigtig set ham siden. Fik at vide for et par år siden, at han vist havde/havde fået nogle psykiske problemer.
Men så så jeg ham altså i bussen igår. Hele vejen snakkede han meget højlydt i tlf. Og nærmest alt han snakkede om var stoffer. "Jeg skal bare være så stiv og skæv på fredag" "Jeg skal sluge så mange piller, at mine øjne popper ud..." osv osv...Det var meget underligt at sidde lige bag ham og høre på det. Tidligere var han den der lidt stille, fornuftige fyr, som ikke havde andet end biler i hovedet.
Det mærkelige er, at han lød glad og tilfreds. Men det kan man vel ikke være, hvis man har behov for at fylde sig selv med euforiserende stoffer, kan man??

Det fik mig også til at tænke over mit eget liv. Hvor godt jeg egentlig har det. Må huske at sætte noget mere pris på det. Livet er jo fantastisk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget øjne der popper ud er publiceret 10/02-2005 18:18 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.