19 år siden

Antastet

Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Klokken er halv otte og roen har sænket sig. Jeg er halvvejs i Jesper Christensens oplæsning af "Harry Potter og hemmellighedens kammer". Siden kl. 16, har jeg ikke lavet andet end, at lytte til denne fantastiske oplæsning af bogen imens jeg har ryddet lidt op, lavet nogle lækre, men utraditionelle frikadeller.
T og jeg har næsten lige bestilt et sommerhus ophold i Sverige i april måned. Huset er beliggende ned til en sø, med båd og tæt på en stor bøgeskov. Vi glæder os meget til, at komme derop og fejre vores "10 års jubilæum" med en masse gåture, stearinlys og lækkert mad.

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse i s-toget i går. Jeg blev antastet af en mand, som ville kysse mig (det fik jeg afværget) og tage mig på brysterne (det lykkeds, desværre!). ADR! Jeg blev så sindsyg rasende, men underligt nok, var der ingen i toget, som skred ind og hjalp mig. Heldigvis blev han så overrasket ud over, at jeg blev så hidsig, som jeg gjorde, så han blev passiv, da jeg råbte ham lige ind i hovedet...Hm! Håber faktisk, at jeg møder ham igen, for dèt der, vil jeg bare ikke finde mig i og jeg kunne godt tænke mig, at sige nogle flere ting til ham. T var noget chokeret, da han fik det at vide og spurgte mig, hvorfor jeg ikke havde ringet til ham, så han kunne hente mig og være sammen med mig herhjemme - På en måde havde jeg behov for, at være selv....Nå, han aflyste et møde i går aftes, hvor vi så hyggede os sammen. I dag er jeg helt mig selv igen - ikke chokeret eller det, der ligner. Nå cd`en skal skiftes;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Antastet er publiceret 11/03-2005 19:38 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.