Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Var den første tanke som slog mig, da jeg erfarede at ex konen vil afholde den mindstes konfirmation med bowling og spisning. At hun så tilmed vil holde det dagen før han skal konfirmeres, synes jeg er synd for drengen, plus at det sætter en kæp i hjulet for at vi kan benytte muligheden til, at invitere de gæster som alligevel er på disse kanter i den forbindelse.

- Michelle valgte ikke at blive konfirmeret, så vi holdt en hyggedag med den nærmeste familie med bowling
og spisning.
- Den store af Claus´s drenge blev konfirmeret, men der var vi ude og køre gokart og spise i stedet for ( i
samråd med ham blev vi enig om, at en konfirmationsfest ikke ville være det samme 2 gange).
- André blev også konfirmeret, men han ville gerne have en fest som hans søster, så det gjorde vi så.
- Den mellemste af Claus´s drenge ønskede ikke at blive konfirmeres, så der tog vi også en tur på gokart
banen.

Efterfølgende har vi hver gang sluttet af med at tage her hjem og få kaffe og kage. Vi har lagt vægt på at det skulle være en hyggelig dag for børnene, og ikke nødvendigvis en traditionel suppe, steg, is arrangement, som i bund og grund er ( undskyld sproget ) røv kedelig for dem !!

Det kan godt være at det ikke er sådan ment, men jeg føler virkelig at hendes arrangement udelukkende er for at genere os, og så det at holde festen dagen før !!
Jeg ved ikke hvad vi gør nu, samtidig er jeg skuffet over af drengen ikke har sagt noget, når vi har bragt det på banen. Vi havde faktisk aftalt bowling banen med ham !!

Jeg kan ikke dy mig for at kalde hende for EX HEKSEN, selv om hun var så ” flink ” at invitere os med på bowlingbanen.. Hmm det er ikke mange måneder siden, at hun nægtede at møde i amtet til et forlig vedr. samkvem, plus at hun for mange år siden har sagt – at vi ikke kan være i stue sammen, og opført sig som om at vi både har horn og hale… Jeg har ikke undersøgt det, og gider heller ikke. Men jeg tror faktisk ikke at der er plads til at vi kan komme med, men så har hun jo været velvillig og inviteret os… Det er jo flot gjort !!

Jeg har igennem alle årene været ked af det forhold, eller mangel på samme vi har haft til hende. Jeg har jo selv et tåleligt forhold til mine ex mænd, som jeg både kan snakke og for det meste også samarbejde med. Jeg har været ked af den måde som hun har brugt dem som budbringere, og set hvordan i de har lidt under det.

Men som Claus siger – der er heldigvis ikke så mange år tilbage, før hans forpligtelser over for hende ophører, og derefter kan hun rande og hoppe ;-)
Vi har givet alle børnene en bankbog den dag hvor vi har holdt vores fest for dem, men den har hun været MEGET fortørnet over ikke at kunne røre, da vi har spærret den til de fylder 21 år ;-)

Og så over i en anden grøft.

Vi var ellers blevet inviteret ud og spise på torsdag.. Svigerfar og konen har meldt deres ankomst, og inviteret !! Vi har takket pænt nej tak, men i stedet inviteret dem her ud. Vi har jo André og de 2 mindste hjemme, og vil gerne bruge lejligheden til at snakke ud med dem. Jeg tror også at der er derfor at de har inviteret os ud og spise !! Vi har planlagt at sende drengene på Mc Donalds og så i biografen bagefter, så vi har nogle timer alene med dem.

De har lige været på skiferie med ex konen og drengene, så jeg er spændt på om hun har hældt vand ud af ørene ved den lejlighed, og samtidig, om de måske har givet hende tørt på idet at hun var så ” sød ” og invitere os med til festen. Men nu må vi se hvad aften byder.

Jeg er bare sådan en fandens dårlig skuespiller, og kalder en skovl for en skovl, og en spade for en spade. Jeg kan ikke forlig mig med det overfladiske maskebal, som hidtil har været, og hele tiden skal tænke på om der er nogen som føler sig trådt over tæerne, fordi sandheden er ilde hørt !!

Nu må vi se…. Hvis svigermor går, så har jeg nok kommet hendes blodsbørn, eller sandheden for nær !! Hmm der er lidt Maude fra matador over hende ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tyvetøs er publiceret 22/03-2005 08:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.