Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Kære læsere og kære dagbog

Efter et års tid er jeg endelig vendt tilbage.
Der er sket rigtig meget i mit liv. Min farmor døde for 6 måndeder siden og jeg er blevet fyret fordi jeg ikke kan holde min kæft når jeg er utilfreds med noget.
Jeg er flyttet i min lækre dejlige 3 værelses lejlighed og er fri for min hæslige svigermor, noget som jeg har glædet mig til i lang tid he he!
Min svigerinde Line fik sig en datter i juli måned, og er i dette tilfælde blevet helt menneskelig at snakke med. Nu kan jeg ovenikøbet foretage mig en hel masse ting sammen med hende uden at hun bider hovedet af mig en eneste gang. (dejligt)
Jeg er begyndt at snakke lidt med min klassekammerater men det sker kun når jeg er fuld til vores såkaldte klassefester.
Kæresten og jeg har fået familiebil og jeg er allerede begyndt at snakke om familieforøgelse, men det vil han ikke høre tale om før at vi har et hus, en stadioncar, en million og fast arbejde. Så der er lang vej før jeg kan sige at \'\'nu er jeg gravid\'\'
Havde ellers forhåbninger om at blive \'\'Familien Danmark\'\' inden jeg bliver 25.
Jeg er begyndt at tvivle på min udannelse, ved ikke om jeg skal være multimediedesigner, alm designer eller tjener og senere starte min egen resturant op. Karrieræs eller Familien Danmark hmmm hvad skal man dog vælge?
Min mor var på besøg, hun kom fordi hun skulle prøvesmage mine hjemmebagte boller med chokoladestykker og pølsehorn. Det endte med at hun bad om at få noget med hjem.Hun var helt vild i varmen.
Min kæreste påbegynder sin udannelse i millitæret og vil udannes som sergent og ende som kaptajn. Han skal dog, til min store fortvivlse udsendes i 6 måneder i Irak. sådan er reglerne hvis man vil havde en udannelse indefor et hvilket som helst område.
Men det skal dog også siges at han ser hamrende godt ud i sin uniform, og så elsker han at få opmærksomheden når han render rundt i den.
Jeg har dog til hans store irration startet en protest gruppe sammen med hans veninde camille, og håber på at der kommer flere medlemmer.

Det var det for denne gang, vender tilbage i løbet af ugen.
Ha det godt og pas på jer selv

knus Malene louise

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et år er gået er publiceret 24/03-2005 17:57 af Malene Louise Timmermann (Malene louise).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.