19 år siden

venter på musen....

Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
sidder og prøver på at blive inspireret til at skrive en klumme, som jeg skal aflevere til mit fag på tirsdag. bum bum. kan bare ikke finde på noget! der er masser af ting, jeg kan rable henover, men problemet er, at de allesammen er så kloge og seriøse og kritiske over for alt i samfundet. nytter ikke noget med mine små tøse-emner.
sidder derfor og downloader billeder af gael garcia bernal, matt bomer, ian somerhalder, jonas b og ashton kutcher. de pæneste mænd jeg lige kan komme i tanke om.
faldt for fristelsen til endnu en gang at oprette en profil på en datingside. hmm. ikke godt. gør mig altid pisse-pessimistisk. tænker at jeg aldrig nogensinde vil føle mig tiltrukket af mænd igen. "jeg er ikke paranoid - det er altid meget værre end jeg tror":

skulle have været med nogle tøser i byen i dag, men er i stedet taget hjem til forældre. no money. som sædvanlig. men ok, så kan jeg måske få læst, skrevet klumme og lavet lidt opgivelser. håber jeg. har som sædvanlig pimpet mig halvsnaldret og sidder nu og savner opmærksomhed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget venter på musen.... er publiceret 16/04-2005 01:00 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.