19 år siden

luftalarm, pjæk, sæddonation

Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
findes der nogen værre lyd end luftalarmen? hvert år overrasker den mig, og jeg får megasug i maven hver gang. er dog automatisk begyndt at tænke "første onsdag i maj", men før i tiden virkede den lyd direkte angstfremkaldende på mig. kun to lyde slår den; grise der skriger og katte der slås. men i dag er jo befrielsesdagen, så vidt jeg husker. eller befrielsesaftenen, er det vel.

pjækkede fra timer i dag og det er faktisk ret dårligt af mig, for det var mine anden sidste undervisning på uni EVER! kunne baare ikke stå op. var så træt. er først stået op nu. har dog ligget og læst lidt. for pokker, hvor er her egentlikg varmt... anden sidste timer på uni... mærkeligt. mærkelig mærkeligt. kan jeg ikke forholde mig til. og nu speciale. ffuuuuck.
eller nej, først to ugeeksamener og trondheim.

fik besked fra D i morges. om at jeg skulle passe på mig selv mens hun var i london og prøve ham den søde af, fordi jeg ikke havde lyt så glad i hundrede år, som da jeg ringede for at udfritte hende.
men han er lidt opgivet. KAN simpelthen ikke en populær fyr. ville være bange konstant. jeg skal have en trofast é´n som andreas, med en stærk moral. ja. ikke en pigeglad hjerteknuser. så nok om ham.

havde besøg af gympigerne i går og vi kom til at diskutere først sæddonation og siden homoseksuelle par og enlige mødre. altså familiestrukturer. jeg blev så harm! mig mod rov. troede ikke at nogle af mine veninder (jo måske L) havde så gammeldags, snævre og reaktinære holdninger! de mente seriøst ikke at det var barnets tarv at få børn medmindre man var en mor og en far. jeg har sjældent været så gal. og E mente at en kvinde ikke kunne elske barn "højt nok" medmindre hun selv havde født det!!! what what what! og så sad hun med det mest irriterende og "indiskutable" argument på kloden: "nu har jeg ligesom selv født to børn og jeg tror ikke at man har nogen idé medmindre man har prøvet det på egen krop..." for fanden, der er da andre måder at elske på end den biologisk betingede. hvad med venskaber og kæresteforhold, det er da så kulturelt baseret som noget. og det idiotiske argument med at det jo ikke er fra naturen givent at homoseksuelle skal have børn, ej altså, hvad er det for noget??? troede ikke at moderne mennesker i dag kunne tænke sådan.
at man ikke skal modtage anonym organdonation fordi barnet muligvis vil få eksistentielle problemer ved det en dag, og måske blive MOBBET! ja, så sikr dig også liiiige at de barn ikke får rødt hår eller briller.... man kan sgu da ikke sikre mod alt, og min mening er, at hvis et barn er vokset op trygt og med meget kærlighed, så har det også en god mulighed for at mobning enten preller af på det , eller i hvert fald ikked bliver et lifetime issue. man kan sgu da ikke beskytte mod alt! at børn jo ikke er en menneskeret. nej, det er det da ikke, men E selv har da heller ikke fået sine drenge for andre end hendes egen og hendes mand skyld. de har da aldrig bedt om at blive født. men sådan ER verden, børn bliver født og så gælder det da for alt i verden bare om at de bliver født til kærlighed. altså. hvorfor skal noget være bedre end noget andet?
og når hun kan brug biologiargumentet i mindst to sammenhænge, hvorfor så ikke også trække menneskets trang til at føre sine gener videre ind i det. eller urkvindens trang efter at føde børn, eller hvad ved jeg. summasumarum, det var den mest latterlige diskussion, jeg har været med til. ja SELVFØLGELIG skal man gøre sig selv nogle overvejelser om hvad man synes er det mest etisk forsvarlige, når det gælder om at få børn, men det er da ret subjektisvt og det synesj eg ikke at T, E og B skal gøre sig til dommere over. hvis man selv synes at man kan stå inde for det man gør. øv. øv. bblev så forarget.

nå. i dag vil jeg læse og slappe af. gøre mig nogle overvejelser om næste program. jeg er så doven! og vil ikke tænke på dumme andreas, der har så travlt så travlt ind til slutningen af juni. "har du så bare tænkt dig at vi skal ses, når jeg en gang kommer hjem fra norge?". han fortjener ikke en kandidat gave, den egoistiske sjuft.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget luftalarm, pjæk, sæddonation er publiceret 04/05-2005 12:48 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.