19 år siden

En hård start på dagen

Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Claus vækkede mig kl. 05.00 for at jeg kunne køre ham på arbejde, da jeg skulle bruge bilen i dag. Puha det var tidlig - siger jeg som plejer at stå op kl. 03.00..Jeg købte rundstykker efter at jeg havde sat Claus af, og kørte derefter hjem og ventede på at der kom liv i den unge mand. Han kom trissende omkring kl. 08.00

André havde ringet til en af hans tidl lærer i går, og aftalt at han skulle komme der ud kl 10.00 i dag. Det passede mig fint, da jeg havde et par små ting som jeg skulle ordne i den bydel. Vi aftalte at han skulle ringe når han ville af sted igen.

Jeg regnede med at jeg hørte fra ham i løbet af en halv time, men der gik næsten en hel før at han ringede og sagde, at han lige skulle have kage før jeg måtte komme. For ham kan et besøg vare fra 5 min til ? .. Det kommer lidt an på hvordan hans humør er !

Jeg var bla. på apoteket imens han var på skolen, og har købt et naturlægemiddel imod uro og søvnbesvær.. Hvis tro kan flytte bjerge, så tror jeg ! Jeg vil i hvert fald give det en chance. Jeg forsætter med at tage dem som jeg har fået fra starten af lægen, men ønsker ikke at få yderligere medicin. Der kommer jo også en dag hvor jeg skal ud af det igen !

Jeg har valgt den nemme løsning, og købt 2 gavekort til Claus som har fødselsdag på mandag. Da jeg fortalte André om mine køb blev han stille et øjeblik. Meget eftertænksom sagde han så – Dem skal han nok kunne finde ud af at bruge ! Jeg kunne ikke lade være med at smile samtidig med at jeg kun kunne give ham ret. Min dårlige samvittighed over min dovenskab var som blæst væk ;-)

Vi har besluttet at sige ja tak til tilbudet om ferie på Anholdt. Hvor mange dage ved vi endnu ikke, og ej heller fra hvornår og til i den pågældende uge. Det bliver underlig at skulle være sammen med dem af andre grunde end pligt !

Jeg ringede til Michelle i går, og spurte om hun ikke havde lyst til at flytte hjem igen ! Meget prompte kom det – HVORFOR DET ;-) Jeg fortalte hende om tilbudet på Anholdt, og at vi havde brug for en barnepige til vores ” hjemmeboende børn”. Jeg kunne ikke lade være med at grine af hendes udbrud, som om jeg havde trådt hende over tæerne ved at spørge. Hun kunne også se det komiske i det………….. Bagefter ;-)

Jeg tror eller rettere håber, at jeg bliver rigtig godt og grundig træt i ansigtet i aften. En hel nat uden ” afbrydelser ” ville være rart.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En hård start på dagen er publiceret 27/05-2005 16:06 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.