Linsen
Camilla Rasm...
14 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
3 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
NU
Bjørn Langki...
2 måneder, 5 dage siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
7 år siden
Hey dagbog, sidder ved de gamles pc, hvor space ikke fungere så godt, - efter hver eneste ord er der en kamp for at få et mellemrum.

nå, men lige pt spytter jeg blod. Jeg har været ved tandlægen. En visdomstand var gået istykker. Denne tand ville de så åbenbart rykke ud, det fortalte de bare ikke til mig. Jeg har svært ved at beskrive den smerte jeg følte, men det var som om de maste tanden. De bedøvede mig ellers 3 gange mindst..men stadig kunne jeg mærke smerte, - jeg har aldrig oplevet så stor en smerte..ikke den gang jeg fik skåret og brændt en svulst væk, ikke dengang jeg blev opereret..og lå i sygesengen, hvor jeg pludselig gik kold...aldrig. Måske er jeg bare yderst følsom i min mund.

Det var lige så jeg lå og rystede i stolen, det var helt vild..jeg mangler ord for det..så forfærdelig følte jeg det..hvade der været andre i ventestuen, ville de nok ha smuttet..sådan skreg jeg af smerte.

De lukkede efter min tid, jeg var den sidste. jeg så tanden bagefter, den var noget lang..og blodig..det er sku sidste gang jeg tager til tandlæge..fuck det gjorde ondt!!!

hele vejen hjem til mine forældre kunne jeg så spytte blod ud, og nu sidder jeg så her...det var det værste jeg har oplevet længe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spytter blod er publiceret 27/05-2005 16:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.