19 år siden

hede kys i opgangen:P

Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Så er der endelig lige lidt ro på igen...Rart at kunne sidde lidt her foran computeren uden nogen planer de næste par timer.

Men hvor har det været nogle fede dage! Virkelig nogle af de bedste i mit liv!
Hele onsdag og torsdag skrålede vi så højt, så længe og så meget som vi overhovedet kunne, mens vi var ude at køre i lastbil og hestevogn. Vi spiste tonsvis af frugt, slik, pølsehorn og sandwich og drak og drak og drak...
Onsdag aften var der fest på gym. Jeg havde det sjovt som sædvanlig. Ved ikke, hvad det er med de gymfester, men de er bare altid sjovere end alle andre, og jeg blir altid meget hurtigere fuld til dem. (Måske fordi jeg kender alle, og nasser af alle?) hmm....
Dansede og festede hele aftenen og tog i byen senere...Det samme skete der torsdag, der festede vi bare om aftenen hos B. istedet for.
Jeg rendte kapløb med O. i haven, det var så morsomt så morsomt. Han vandt desværre hver gang, men det var også fordi han skubbede til mig hele tiden. At jeg så samtidig snød og skød genveje, og tabte alligevel, taler vi ikke om.
Den eneste gang, hvor jeg faktisk var foran og ville have vundet, gled jeg i græsset og faldt så lang jeg var med mine ben krøllede sammen under mig. O. var så sød, han prøvede at løfte mig for at bære mig ind, men det gik bare helt galt, for enten var jeg for tung eller han for stiv, han væltede i hvert fald med mig så vi begge lå i det våde græs.
Han er så sød den dreng. Utrolig uskyldig. Har aldrig nogensinde så meget som kysset en pige og har ikke været fuld før her i 3.g. Men han er samtidig blevet møglækker her det sidste år. Rigtig latin-lover med sine spanske træk. Store brune øjne...uhh altså :)
Nå videre...
Der er så meget at skrive, men springer lige videre til det sjoveste. Var til fødselsdagsforfest hos BE. igår, og lærte at spille poker. Det var slet ikke så vanskeligt som jeg troede, men rigtig sjovt.
Bagefter tog vi i byen. Masser af mennesker og jeg rendte rundt. Til allersidst, en halv time inden de lukkede begyndte jeg at snakke med en fyr. Eller, egentlig snakkede jeg med ham for et halvt års tid siden, hvor vi også var ude at danse, men han er bare den der virkelig virkelig lækre type, som man ikke tror, at man har en chance hos.
Jeg havde fx set ham på afstand hele aftenen, men havde overhovedet ikke mod på at gå hen og snakke med ham, fordi han virkede så uopnåelig. Men så skulle min veninde lige hurtigt snakke med ham, fordi de kommer fra samme sted og kender hinanden en lille smule, og jeg stod så ved siden af. Jeg kunne huske, at han havde snakket noget om en kæreste fra London dengang, og jeg spurgte ham så, hvordan det gik med hende. Og han blev stående og stod og snakkede med mig længe. Han stod der bare. Og så fik jeg hans drink. Han sagde, at han alligevel ikke kunne drikke mere, men da jeg havde tømt den, gik han op og købte en ny. Han blev ligesom bare stående hos mig det sidste af aftenen, og det var lidt sødt, synes jeg. Og så dansede vi til den sidste sang, "Man in the mirror" Michael J.
Vi var de eneste på dansegulvet. Han danser SÅ godt....uhh altså...
Jeg fandt på at holde lidt morgenfest, og så gik han med mig hjem sammen med B. og F. Vi spiste resterne af vores mad fra i torsdags og satte os ind på mit værelse og snakkede. Klokken var vel ved at være omkring 6 på det tidspunkt. Vi var alle ved at gå lidt kolde, og han sagde så, at han hellere måtte komme hjemad. Jeg fulgte med ham ud på gangen og lukkede døren ind til lejligheden. Så stod vi og snakkede lidt og så kom vi måske til at kysse lidt, eller meget...Han er altså lidt dejlig. Sindssygt charmerende smil, søde øjne og lækker tøjstil...Spurgte om han havde lyst til at finde ud af noget en aften, og sagde også, at det var helt fair, hvis vi bare sagde, at det var det og så kunne vi altid snakke i byen, hvis vi mødtes. Hader de fyre, som siger, at de vil en hel masse og så trækker i land senere. Det er noget fis.
Men han sagde i hvert fald, at han gerne ville ses en aften, og så fik han mit nr. Nu må vi se, om han skriver, og hvis ikke, ja så pyt. Jeg har i hvert fald lige fået lidt mere selvtillid igen, af at en fyr som ham, var interesseret i mig...

Nyt emne. Burde rydde op på mit værelse. Har jo ikke noget tøjskab endnu så alt, (og jeg mener ALT) mit tøj ligger i kæmpe bunker på gulvet...det er skrækkeligt.
Skal ud til familien her klokken 17, så har lige et par timer. Familiehalløj både i dag og i morgen...puhh blir lidt hårdt...Men også hyggeligt :)
Jeg vil smutte...oprydning venter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hede kys i opgangen:P er publiceret 18/06-2005 13:41 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.