16 år siden

13 til bords

Månemand
Camilla Rasm...
12 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
12 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
4 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
1-09
Halina Abram...
3 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
5 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
10 dage siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
4 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
12 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
4 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
5 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
1 år, 6 måneder siden
Er der en mening?
Jønsse
5 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
5 år siden
Klokken er 22, og jeg har lige stået i køkkenet og vasket op uden at tænde lys, mens jeg tænkte på, hvor fantastisk den danske sommer er. Udenfor er der totalt vindstille, ikke et blad bevæger sig i min bøgehæk foran køkkenvinduet. På brakmarken uden for hækken, står vild kørvel og masser af andre danske sommerplanter højt nu – så højt, at jeg ikke kan se ud på vejen mere, men det varer ikke længe før det er 1. juli, og SÅ kommer bondemanden og klipper det hele ned. Der er nemlig et EU-direktiv, der siger at brakmarker ikke må slås før denne dato. Jeg plejer ellers ikke at være den varmeste tilhænger af EU, men dette direktiv synes jeg godt om – måske endnu bedre, hvis det havde været til 1. september eller oktober i stedet, så jeg kunne blive ved med at nyde synet af de vilde vækster, mens jeg står i mit køkken over opvasken..! Efter 1. juli må jeg så nøjes med at lade blikket falde på området inden for min hæk, for her trives naturen bestemt også - alt lige fra skvalderkål til dræbersnegle, muldvarper, tidsler m.m., men af en eller anden grund, synes jeg bedst om alt dette, når det vokser og trives UDEN for min hæk :O))

Bortset fra disse tanker over opvasken, er mit hoved fyldt med oplevelser, billeder og ord fra det netop overståede Fyldepenne-træf i København.

Allerførst en kæmpetak til Lisso, der formåede at skabe de fantastiske rammer for dette træf, og ikke mindst en tak for de kulinariske nydelser – alt var perfekt..!

Derefter vil jeg så bare sige – VI GJORDE DET IGEN…!!!!

I fællesskab skabte vi alle en fantastisk dag inde for det flotte program, der i forvejen var sat op.
Tretten mennesker var vi – 13 til bords, til fods, i bus og på museum..! (nånej, kun 12 til nogle af aktiviteterne, nr. 13 viste sig først senere som, i hvert fald for mig, en dejlig overraskelse ) – for mig har tallet 13 altid betydet lykke, og det slog heller ikke fejl denne gang. 13 unikke mennesker, der hver især bidrog med indslag og bare det at være til stede – 13 mennesker, der både gav og modtog på alle måder. 13 mennesker, der nu er en kæmpeoplevelse rigere..!!

Der blev grinet af morsomme oplæsninger, der blev klappet af sangindslag, der var ord til eftertanke, og følelser blev rørt. Nye venskaber blev skabt og gamle venner mødtes endnu engang. Det var kort sagt fantastisk..! Selv Sofie Møller fik vi gensyn med, for nogle af os en kær bekendt, – men det ER nu synd for hende, at hun altid skal snyde sig med til vores træf :O) Næste gang tror jeg da, vi skal sende hende en helt speciel invitation, så hun kan få lov at være med til at nyde hele dagen..!

Til slut vil jeg sende en kærlig tanke af sted til mine to dejlige døtre og deres lige så dejlige mænd i Kbh, som tog imod mig og min flok af fyldepenne-venner med åbne arme. I ER fantastiske – og tænk, at jeg har fået lov at blive mor til jer to dejlige piger..!

Nu har jeg så også fået lov at blive reservemor for katten Olivia, som lige har været herinde hos mig og sige ”miav” for at blive kløet lidt, hvorefter hun tilfreds forsvandt op ad trappen igen. Olivia tog turen med os hjem fra Kbh i dag, fordi hendes egne ”forældre” må flytte et nyt og dejligt sted hen, men hvor der desværre ikke er plads til små missekatte..!

Nu må det være slut med skriveriet for denne gang, og tid for at kikke rundt på Fyldepennen og se, hvordan weekendens oplevelser har været for andre…

Kærlige tanker
Til alle jer derude…
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 13 til bords er publiceret 19/06-2005 22:51 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.