19 år siden

Drømmen

How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Drømte i aftes

Drømte at min far var levende stod foran mig kom gav mig det største knus jeg nogensinde kan huske at have fået jeg har det så godt NU sagde han. han var kommet sig så godt ud med ungdom i ansigtet lignede pludselig min lillebror i træk han lå sig ind ved siden af min mor ååå de havde det godt sammen puttede sig dejligt til hinanden i soveværelset ved mine forældre.

Jeg tog min hund gik en tur på naboens mark, naboens hund kom os i møde, jeg kaldte min hund til mig, min hund faldt om lå og gispede hen, døde i mine arme. Jeg rejste mig naboens hund var nu forvandlet til hele hundeklubben der var ude at træne, jeg satte mig ind i klubhuset uden at se ansigter fyldt af sorgen over min hund nu var død.

En spurgte til min Far han har det godt nu men han ved godt han skal dø engang, mens jeg sagde det kom jeg i tanke om hans begravelse følte mig lille ked af jeg ikke havde styr på min fars skæbne tænkte andre måtte se mig som sindsyg mens jeg stille sagde "min far er død"

Karen vækkede mig fra sofaen, kom med i seng, jeg fortalte hende drømmen, børstede tænder, fik med besvær Pongo lokket ud for at tisse, Puttede mig tæt til min kæreste, sov bare.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømmen er publiceret 22/06-2005 08:43 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.