16 år siden

Utålmodighed og behov...

bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
3 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
2 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
1 måned, 6 dage siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 4 måneder siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
7 år siden
Tomhed
Majtb
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kaos?
Per Z
6 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
3 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
5 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
8 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
6 år siden
I'm back!
Gittepigen
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
6 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
5 år siden
I en – synes jeg da selv – velfortjent pause i havearbejdet, vil jeg bruge tid på at skrive en dagbog. Den sidste uge har været ret hæsblæsende på mange måder, så der må absolut ha’ fæstnet sig nogle tanker, der skal nedfældes her..!

Tænk, der er lykkedes at komme så langt med mig selv og min økonomi, at jeg er på vej til at få mig en lille bil, og med hjælp fra Peter, bliver det vist endda en helt NY bil… Det er både helt vildt og helt fantastisk, jeg tror først jeg fatter det for alvor, når bilen holder i min indkørsel :O) ”Problemet” er bare for mig, at Peter har meget mere tålmodighed og is i maven, end jeg har – jeg vil jo ha’ bilen NU, hvor Peter mener vi lige skal kikke os lidt mere om først – han har sikkert ganske ret, den fornuftige mand, men mon ikke vi kan mødes på midten et sted, så han slipper lidt af tålmodigheden og jeg finder lidt mere af min ??

I går fyldte min yngste datter, Lene, 18 år – så nu har jeg absolut ingen små børn mere.
Lene havde ønsket sig en fødselsdag med hele familien, og hun ville gerne en tur i Givskud Løvepark, så det forsøgte vi at opfylde, og det lykkedes næsten. Kun den ældste storesøster, Annie og hendes familie var ikke med. Selv meget, meget højgravide Birthe klarede dagen, selv om hun nærmest er helt trekantet efterhånden og hendes ben har elefantstørrelse :O) Irene og Jonas tog turen herover fra Kbh, til trods for at Jonas mistede sin farmor torsdag aften. De nåede dog heldigvis at være lidt hos hende, før det skete, men det er jo hårdt alligevel.
Alt i alt blev det en dejlig dag i går. Turen i Løveparken var rigtig god, men varm, og i aftes spiste vi god mad og fejrede Lene hjemme hos hendes far. Jeg tror, hun blev ”begavet” som aldrig før, og måske skyldes det, at Lene nu efter sommerferien, skal ud og bo i lejlighed sammen med en veninden fra gymnasiet. Det var jo derfor oplagt at gi’ hende alverdens udstyr i fødselsdagsgave.

Sct.Hans aften tilbragte Peter og jeg som sædvanlig i Geografisk Have i Kolding – det er en tradition jeg har det utroligt godt med. Haven er skøn, og specielt i år, hvor vejret var så godt, var det dejligt at slå sig ned med aftensmaden, og bare nyde det hele lidt…. Vi havde Lene, hendes kæreste Lars, og Benthe med..

Jeg kan godt se, når alt dette her kommer ned på papiret, så ser det måske ikke så hæsblæsende ud endda, men jeg har også haft et par behandlinger i klinikken, og der skulle købes gaver til Lene, ind i mellem ture ud at kikke på biler o.s.v. o.s.v. , så da jeg sad her i aftes sammen med Jonas og Irene kort før sengetid, følte jeg mig fuldstændig tappet for energi. Alligevel blev vi jo siddende og småsludrede til over midnat.
Til gengæld nød jeg enormt at kunne sove længe i dag og bare stå op, når jeg vågnede og følte mig klar til det. Det skete så ved 9-tiden, hvor jeg listede herned og sad ved computeren med en kop kaffe en halv times tid, og jeg nåede næsten at dække morgenbordet færdigt inden Irenes trin hørtes på trappen. Det var rart bare at være os to lidt, før Jonas også kom til. Over middag tog de så af sted mod Kbh igen, og jeg blev alene tilbage.

Det er jeg så også nu – Peter har vagt på broen i denne weekend – og jeg kan mærke, at jeg har det rigtig godt med ro og tid omkring mig, selvom jeg jo nok savner ham lidt – den fornuftige mand :O) men det er bare så længe siden, jeg har tilbragt en weekend herhjemme uden stress og jag.
Om det er fordi, jeg er ved at blive gammel, eller det bare er fordi, jeg er krebs, så det gør noget, ved jeg ikke, men det er efterhånden gået op for mig, at jeg har et enormt behov for tid og ro til bare ”at være mig” her i mit eget hjem. Det er her jeg samler energi og kræfter til at komme videre – ingen tvivl om det, sådan er det.., så hvis jeg skal ha’ det godt med mig selv og mine omgivelser skal kunne holde mig ud, er jeg nødt til at lytte til dette behov og sørge for at få det opfyldt..!

Nå, mon ikke pausen er slut nu, så jeg skal i haven igen - ud i solen og få lidt mere jord under neglene..!

I aften, når jeg har været henne hos Lene og hendes far og spise restemad fra i går, vil jeg sikkert bare flyde ud her foran computeren med fjernsynet kørende i baggrunden, og så vil jeg bl.a. gi’ mig til at få ordnet de sidste billeder fra træffet i sidste weekend – der er vist et par stykker, der ellers er ved at miste tålmodigheden med mig :O)) Tak fordi I er der, derude…!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Utålmodighed og behov... er publiceret 25/06-2005 16:52 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.